HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Aftellen voor nieuwe website Mondi

Ruim 15 jaar zijn we actief met het publiceren van informatie, goedbedoelde tips en adviezen. Momenteel wordt achter de schermen nog hard gewerkt aan de volledig nieuwe website van Mondi, maar de ontwikkeling is inmiddels ver afgerond. Het overzetten en vullen van informatie is tijdrovend. Sinds 18 november van afgelopen jaar wordt hier aan gewerkt. Het einde is in zicht en de redactie belooft u dat uw geduld beloond zal worden met innovatie diensten voor onze leden.

Update publicatie van 6 januari 2017

Blijkbaar moeten er bij de aanschaf van vastgoed voor veel mensen eerst obstakels of penibele situaties ontstaan, voordat men vanuit preventief oogpunt deskundigheid inschakelt. Vooral als het kwaad is geschied, weet men Mondi massaal te vinden. Vandaar dat Mondi sinds 2008 niet meer alleen kijkt naar het collectief belang van haar leden, maar leden met een Plus lidmaatschap vooral persoonlijk de spiegel voorhoudt, adviseert en desgewenst begeleidt.


 
Nu gaat de belangenorganisatie op basis van de ervaringen van de afgelopen jaren een nieuwe koers varen om proactief van oriëntatie tot en met aankoop van vastgoed behulpzaam en van onschatbare waarde te zijn. Dit is niet alleen om geld te besparen voor de (aspirant)koper, maar zeker ook om emotioneel leed te voorkomen. Dit zal iedere aspirant-koper als muziek in de oren klinken.
 
Veranderingen website in vogelvlucht
Los van de huisstijl zal de huidige website binnenkort niet meer herkenbaar zijn. De dossiers worden uitgebreid naar 30 verschillende landen en achter ieder dossier komt een vraag- en antwoordmodule, waarvan de antwoorden te raadplegen zijn door leden. Ditzelfde geldt voor vragen die gesteld zijn via een van de themapagina’s. Voor alle branches gerelateerd aan de internationale vastgoedmarkt wordt een themapagina ontwikkeld. Mondi heeft al eerder aangekondigd dat het beoordelingssysteem wordt uitgebreid. Niet alleen aanbieders van een (tweede) woning in het buitenland kunnen beoordeeld worden door de consument, maar alle aan de internationale vastgoedbranche gerelateerde organisaties plus aanbieders van recreatief vastgoed in Nederland. Daarnaast gaat Mondi zelf bedrijven objectief beoordelen op basis van voornamelijk feitelijke informatie. Het delen van de ervaring van de belangenorganisatie en die van de consument zal de transparantie in de markt sterk verhogen en dit zien we sinds de oprichting van Mondi als een van de belangrijkste doelstellingen. 
 
Primeur
Via een intelligente beslisboomstructuur kunnen mensen niet alleen een Mondi AdviesScan raadplegen voor de aankoop van een (tweede) woning.
De efficiëntste zoekmethode naar uw (tweede) huis of beleggingsobject met aandacht voor alle praktische, juridische, fiscale en financiële aspecten om tot een weloverwogen aankoopbeslissing te komen.
Via een intelligente beslisboomstructuur kunnen mensen niet alleen een Mondi AdviesScan raadplegen voor de aankoop van een (tweede) woning. Er wordt ook een AdviesScan ontwikkeld voor onder andere de verkoop van een (tweede) woning, het verhuren van de (tweede) woning, voor fiscaliteiten, juridische aspecten, de financiering van een (tweede) woning en voor de verhuizing bij emigratie. 
 
Het afgelopen jaar zijn we vooral achter de schermen bezig geweest met de nieuwe website. In een publicatie van 4 november heeft Mondi al aangekondigd dat de nieuwe website revolutionair zal zijn. Nou, we kunnen niet wachten met de introductie van de nieuwe website. We vertrouwen nog even op uw geduld. De eerste indruk moet dan ook perfect zijn.
 
Gerelateerde publicaties
 


Facebook Twitter LinkedIn YouTube Andere share mogelijkheden

Geschreven door Rob Smulders
Datum: 06-02-2017

Terug naar overzicht

Lid worden van Mondi: verstandige keuze!

De oorsprong begint in 2001, maar sinds 2005 ligt de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers en eigenaren van een woning in het buitenland. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen, een deskundig netwerk en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

Leden kunnen onbeperkt vragen stellen onderaan de pagina van het landendossier of themapagina naar keuze.

Mondi lidmaatschap Plus of Premium
Snel online geregeld!


Criteria Mondi Professional kwaliteitslabel en het Mondi Approved keurmerk

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten