HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact

B&B's, hotels en lodges van Nederlanders wereldwijd

Bijna iedereen droomt er wel eens stiekem over. Veel Nederlanders doen het gewoon! In het boek 'We doen het gewoon!' Leest u zeventien verschillende ervaringen, van Spanje tot Noorwegen en van Brazilië tot Nieuw-Zeeland.

Tot diep in de nacht gastheer zijn en 's-ochtends om zeven uur weer opgewekt ontbijt serveren. Het runnen van een Bed and breakfast, hotel of lodge is zeven dagen in de week een 24-uurs job. Toch droomt bijna iedereen er stiekem wel eens over. Veel Nederlanders gaan het ook gewoon doen. In dit boek leest u zeventien verschillende ervaringen, van Spanje tot Noorwegen en van Brazilie tot Nieuw-Zeeland. het zijn eerlijke ervaringen en adviezen over frustrerende zaken als onwelwillende politici, gebrek aan privacy, veel te hoge kosten en cultuurverschillen. Maar vooral ook stimulerende ervaringen over levensverrijking, ultieme vrijheid, kansen grijpen en doen wat je in het leven echt wilt doen. Dit vreet energie, maar het is wel kicken, aldus een van de avonturiers. Inspirerende interviews voor iedereen die grenzen wil verleggen.

Een rijk geillustreerd leesboek met sfeervolle interviews voor iedereen die graag over passies leest en inspirerend voor mensen die zelf grensverleggende ambities hebben.

Rob Smulders had als directeur van Mondi de eer om het voorwoord te schrijven

“Voor u ligt het boek We doen het gewoon! Een boek over ondernemende mensen die de uitdaging aangegaan zijn om een Bed & Breakfast of andere logeergelegenheid in het buitenland te beginnen. Als directeur van Mondi werd mij gevraagd het voorwaard voor dit boek te schrijven. Mondi is een belangenorganisatie die avonturiers, zoals in dit boek, van advies en informatie voorziet.
In mijn werk heb ik veel contact met emigranten. Ik zie veel overeenkomsten tussen ondernemers en emigranten. Ze zijn beiden vasthoudend, creatief, een tikkeltje eigenzinnig en hebben een behoorlijke dosis doorzettingsvermogen. Met deze ingrediënten zijn er voldoende mogelijkheden voor Nederlanders om in het buitenland een eigen bedrijf te beginnen. Zoals u in dit boek zult lezen, gaat dit nooit zonder slag of stoot.

Wanneer ik We doen het gewoon!  lees, dan weet ik ook weer waarom ik mijn werk met zoveel plezier doe. Uit de verhalen blijkt de gedrevenheid, passie en visie. Het boek staat tevens vol prachtige tot de verbeelding sprekende foto’s die de verhalen extra kracht bijzetten. Mocht u dromen van een toekomst in het buitenland, dan laat dit boek zien dat het niet bij dromen hoeft te blijven, maar met de juiste aanpak werkelijkheid kan worden.
Maar voor het zover is, wens ik u veel leesplezier met dit schitterende boek!”

Rob Smulders
Directeur belangenorganisatie Mondi
We doen het gewoon! | prijs 24,95 euro: Direct bestellen


Facebook Twitter LinkedIn YouTube Andere share mogelijkheden

Geschreven door Rob Smulders
Datum: 12-03-2021

Terug naar overzicht

Lid worden van Mondi: verstandige keuze!

De oorsprong begint in 2001, maar sinds 2005 ligt de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers en eigenaren van een woning in het buitenland. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen, een deskundig netwerk en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

Leden kunnen onbeperkt vragen stellen onderaan de pagina van het landendossier of themapagina naar keuze.

Mondi lidmaatschap Plus of Premium
Snel online geregeld!


Criteria Mondi Professional kwaliteitslabel en het Mondi Approved keurmerk

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten