HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact

Dhr. Ron en Marijke over Andalucia Vastgoed

Eind april 2018 lagen we nog onder een palmboom aan een zwembad in Maleisië te mijmeren over onze toekomst als gepensioneerden. Geïnspireerd door het zonnige decor vonden we beiden dat Nederland toch wel vaak nat en koud was en dat we ons in een warmer klimaat beter 'thuis' zouden voelen. Maar waarom wachten tot het pensioen? Misschien moesten we ons nu al oriënteren en gaan genieten!

We formuleerden onze basiseisen; niet al te lang vliegen, zonnig, goed eten, aardige mensen, weinig corruptie en na wat afstrepen kwamen we uit bij Spanje.

Thuis speurden we internet af, vonden de duidelijke site ‘Andalusia Vastgoed’ van Geert en Patricia en legden we contact. In de zomer van 2018 logeerden we in Viñuela en bezochten wij Geert in Frigiliana. Met ons wensenlijstje ging hij aan de slag, voorzag ons van veel informatie en bemiddelde bij contact leggen voor huisbezichtigingen.

We kunnen rustig stellen dat we zonder de hulp van Geert nooit zo’n prachtig huis hadden gekocht, nooit zo’n betrouwbare advocaat hadden gekregen die hielp bij alle benodigde papieren en nooit de kleine verbouwingen en het schilderwerk hadden kunnen klaren met een bekende aannemer van hem. Alles zonder problemen en met alle hulp.

Dus mocht je van plan zijn een huis te kopen in Spanje, bedenk je niet en neem contact op met Geert. Hij neemt je veel werk uit handen en behoedt je voor ondoordachte stappen. Super bedankt Geert! We zijn nog elke dag blij met je hulp!

01-05-2020 09:31

terug
Eerste indruk / Kennismaking:
Nakomen van afspraken:
Begeleiding bij aankoop:
Kennis van zaken:
Service:
Algehele indruk:
Aftersale:
Totaal:

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten