HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

Nicla Property Consultancy s.l.

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

Ronda de las Buganvillas 22
04621 Vera (Almería)

Actief in:

Spanje - Costa de Almería en de zuidelijke Costa Cálida
Onder andere de plaatsen Vera, Garrucha, Mojácar, Turre, Los Gallardos, Carboneras, Arboleas, Albox, Huercal Overa, Partaloa, Almanzora, Villaricos, San Juan de los Terreros en Águilas.

Over Nicla Property Consultancy s.l.

Nicla is actief op de Spaanse woningmarkt sinds 1996 toen de oprichter/eigenaar Nicolaas (Claus) van Mierlo zich als gediplomeerd makelaar vanuit Nederland ging specialiseren in Spaans onroerend goed. Vanaf 2005 is het Nicla-kantoor gevestigd in Spanje, meer bepaald in Vera aan de Costa de Almería.

Door de jarenlange ervaring kan Claus u, als Spaans GIPE-makelaar, uitstekend van dienst zijn bij het zoeken, vinden en aankopen van de door u gewenste Spaanse woning. Ook als u een nieuwe villa wilt laten bouwen, bent u bij Nicla aan het juiste adres.

Via de zeer uitgebreide Nicla-site kunt u alle informatie terugvinden die belangrijk is voor een goede voorbereiding op uw investering in Spaans onroerend goed. De meest gestelde vragen heeft Claus verwerkt in een e-book dat u gratis kunt aanvragen, maar uiteraard kunt u voor nadere uitleg altijd bij Nicla terecht.

Nicla streeft naar openheid en duidelijkheid in haar dienstverlening. Zowel bij aan- als verkoop, maar zeker ook bij nieuwbouw wordt het hele proces stap-voor-stap en van A tot Z met u besproken, zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Nicla kent de Spaanse wetten en regels én spreekt bovendien uw taal, zodat communicatie nooit een obstakel kan vormen om uw Spaanse woondroom werkelijkheid te laten worden.


Redactionele bijdragen onder auspiciën van Mondi:

De bouw van uw eigen Spaanse droomvilla (door Claus van Mierlo)
Meest voorkomende vragen van aspirant-kopers (door Claus van Mierlo)

Medewerkers:

Claus van Mierlo Makelaar

Mondi over Nicla Property Consultancy s.l.:

Word nu lid om relevante achtergrondinformatie over dit bedrijf te kunnen raadplegen. Als lid krijgt u toegang tot het beoordelingsverslag van Mondi met eventueel aanvullende nuttige informatie.
nu lid worden

Beoordelingen van derden:Lid worden van Mondi: verstandige keuze!

De oorsprong begint in 2001, maar sinds 2005 ligt de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers en eigenaren van een woning in het buitenland. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen, een deskundig netwerk en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

Leden kunnen onbeperkt vragen stellen onderaan de pagina van het landendossier of themapagina naar keuze.

Mondi lidmaatschap Plus of Premium
Snel online geregeld!


Criteria Mondi Professional kwaliteitslabel en het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten