HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

ItaliaCasa

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

Postbus 23
2060AA Bloemendaal
Losplaatsweg 26B,
Noordwijk (bezoek alleen op afspraak)

Actief in:

Italië: Abruzzo, Dolomieten, Lago di Como, Lago di Garda, Lago di Lugano, Lago Maggiore, Lazio, Le Marche, Liguria, Lombardia, Piemonte, Puglia, Sardegna, Sicilia, Toscana, Trentino-Alto Adige, Umbria, Valle d'Aosta en Veneto.

Over ItaliaCasa

Met slechts één specialisatie is ItaliaCasa sinds 2004 de toonaangevende Italiaanse makelaar voor de Nederlandstalige en internationale markt. Of het nu gaat om een ‘second home’ of een eerste woning als u emigreert, bij ItaliaCasa bent u aan het juiste adres. Met een ervaren multidisciplinair team van professionals, allen gepassioneerd door Italië, staan we in een groot deel van het land voor u klaar. Uiteraard zijn wij in Italië officieel erkend en bevoegd als makelaar en aangesloten bij de Italiaanse vereniging van makelaars, de FIAIP. Een groter kennisniveau treft u niet in de markt. Met een vestiging in Nederland, een vestiging in Italië en vertegenwoordigingen op 10 plaatsen in Italië beschikken we over een uitgebreid netwerk en begeleiden we onze klanten van A tot Z. Van de eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris. En ook daarna met onze services op het gebied van property management en bouwbegeleiding.

Waarom kiezen voor ItaliaCasa?
Wij spreken uw taal en begrijpen uw wensen. Op internet zijn veel tussenpersonen en portals te vinden die buitenlands onroerend goed aanbieden. Vaak ontbreekt het daarbij aan kennis van de Italiaanse onroerend goed markt en het rechtsstelsel waardoor er van deskundige begeleiding geen sprake kan zijn. ItaliaCasa kent alle aangeboden objecten zelf en stelt haar portfolio samen met de wensen van Noord-Europese huizenkopers in het achterhoofd. We begeleiden vervolgens het complete koopproces. Dat vereist specifieke kennis die wij als officieel in Italië geregistreerd en erkend makelaarskantoor in eigen huis hebben. Alle vergunningen, kadastrale, juridische en eigendomsaspecten worden goed in kaart gebracht zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Het doel? een geslaagde en zorgen vrije aankoop!

Benieuwd naar onze aanpak?
Weet u al wat en waar u zoekt? Laat het ons weten zodat we samen met u de eerste stappen van de zoektocht kunnen nemen. Weet u het nog niet, maar weet u wel dat het Italië gaat worden? Laat ons meedenken en u adviseren over hetgeen bij uw wensen en uw budget past. In beide gevallen kunt u starten met een oriëntatie op onze website. Maar u kunt ons natuurlijk ook mailen of bellen of een online kennismakingsgesprek met ons houden. Heeft u zelf al iets op het oog op een website of bij een Italiaanse collegamakelaar? Ook in dat geval kunt u ons inschakelen als u ons het eerste contact laat leggen. Kijk voor de 'spelregels' eveneens op onze website.

Redactionele bijdragen onder auspiciën van Mondi:

Italiaanse vastgoedmarkt 2020 en vooruitzicht 2021 (door Ronald de Rooy)
Terugblik en vooruitzicht Italiaanse huizenmarkt (door Ronald de Rooy)

Medewerkers:

Ronald de Rooy Management
Laura de Rooy-Dekker managing partner
Robert Hofsteede bevoegd Italiaans makelaar

Mondi over ItaliaCasa:

Word nu lid om relevante achtergrondinformatie over dit bedrijf te kunnen raadplegen. Als lid krijgt u toegang tot het beoordelingsverslag van Mondi met eventueel aanvullende nuttige informatie.
nu lid worden

Beoordelingen van derden:Lid worden van Mondi: verstandige keuze!

De oorsprong begint in 2001, maar sinds 2005 ligt de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers en eigenaren van een woning in het buitenland. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen, een deskundig netwerk en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

Leden kunnen onbeperkt vragen stellen onderaan de pagina van het landendossier of themapagina naar keuze.

Mondi lidmaatschap Plus of Premium
Snel online geregeld!


Criteria Mondi Professional kwaliteitslabel en het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten