HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

CasaXero

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

Foies de Baix 21
03578 Relleu (Alicante)
España
T: +34 661 047 334
E: ruud@casaxero.com
W: www.casaxero.com

Actief in:

Spanje: Costa Blanca Noord (vanaf Alicante ‘omhoog’ tot aan Denia)

Werkgebied:
Aigües (Aquas de Busot), Alfaz del Pi, Altea, Benidorm, Benissa, Busot, Cala de Finestrat, Calpe, Denia, El Campello, Finestrat, La Nucia, Montforte de Cid, Moraira, Mutxamel, Orxeta, Relleu, Torremanzanas en Villajoyosa


Over CasaXero

De filosofie van CasaXero bij het kopen van een huis in Spanje is:
Je koopt niet alleen een huis, je koopt ook een leefomgeving’.
Voorafgaand aan een aankoop speelt emotie vaak een rol maar dit dient wel te gebeuren op basis van rationele gronden. Dit is lastig, u moet uw hoofd er goed bij houden want u bent én geen makelaar én u kent de zeer bureaucratische processen niet.
Wij zien het als onze taak om het proces naar het nemen van een beslissing voor u met positieve energie en een goed gevoel te laten verlopen. Zo legt u een basis voor uzelf als koper om optimaal te kunnen genieten.

Tijdens het oriëntatie- en aankoopproces, dat ook een prettige en leerzame periode kan zijn, zullen wij u volledig begeleiden: van bezichtigingen, onderhandelingen tot en met de afronding bij de notaris.
We kunnen u met volle overtuiging beloven dat uw huisaankoop via ons als intermediair goed, terdege en transparant wordt uitgevoerd omdat ook onze backoffice bestaat uit zeer ervaren advocaten en gestores die hun sporen hebben verdiend.

CasaXero onderscheidt zich met name door de publicaties van het aanbod op haar website. De uitgebreide omschrijvingen en groot aantal foto’s, (soms meer dan 100!) zijn bewust een investering voor de klant om deze zo veel als mogelijk tevoren over een huis te informeren. Op deze wijze wordt een klant veel tijd bespaard, worden keuzes makkelijker en geeft een bezichtiging geen verrassingen.

Een veelgehoorde opmerking van klanten is dat zij met anderen met een sneltreinvaart diverse huizen hebben bezocht en achteraf helemaal tureluurs zijn.
Ruud van Rooijen van CasaXero neemt er de tijd voor en gaat met u de grenzen van een perceel na, bezoekt het gehele huis waarbij u onderweg uitleg krijgt over huis, locatie, gebruiken en geeft natuurlijk antwoord op al uw vragen.
Is deze ‘eerste ronde’ gedaan, dan gaat u nogmaals zelf met uw partner het huis rond waarbij u zo nodig een plattegrond meekrijgt. We raden aan om altijd met minimaal een tweede persoon op bezoek te gaan zodat u kunt overleggen met elkaar.

Bent u eenmaal overtuigd dat dit hét huis is wat u zocht, dan maken wij voor u een complete kostenbegroting zodat u vooraf weet waar u aan toe bent als wij voor u de onderhandelingen beginnen over de aankoop. Contracten worden minimaal in het Spaans, Engels én Nederlands opgesteld.

Voor u als koper zoeken wij altijd naar de meeste zekerheid en het laagste risico. Zo is het bijvoorbeeld in Spanje bij wet geregeld dat een verkoper de aanbetaling ontvangt. Wij doen dit anders en laten waar mogelijk een aanbetaling doen op een derdenrekening van onze advocaat zodat u als koper minder risico loopt. 
NB: In Spanje accepteert in het algemeen een notaris geen gelden op zijn ‘derdenrekening’.
Enkele uitzonderingen daargelaten, zoals er één notaris in Denia is die dit wel doet.

Hieronder een overzicht hoe een aankoop van een huis het beste verloopt:
  1. Stel uw aankoopbudget vast: laat u zo nodig informeren door een hypotheekadviseur;
  2. Zoektocht welke locatie het beste bevalt: bezoek de dorpen daadwerkelijk tevoren;
  3. Vraag een NIE-certificaat aan! Zonder dit certificaat kunt u geen aankoop doen;
  4. Keuze van 1 of meer huizen en wensenlijst neerleggen bij CasaXero;
  5. Bezichtigingsbezoek afstemmen met CasaXero;
  6. Vergelijken, vragen stellen en keuze maken;
  7. Weet dat wij u verder door het gehele aankoopproces begeleiden en dat alles wordt vastgelegd in e-mails zodat altijd duidelijk is wat de afspraken zijn.
CasaXero is een handelsnaam van de Nederlandse onderneming RuVaRo met Kamer van Koophandelnummer 30236353.

Medewerkers:

Ruud van Rooijen Oprichter en eigenaar

Mondi over CasaXero:

Word nu lid om relevante achtergrondinformatie over dit bedrijf te kunnen raadplegen. Als lid krijgt u toegang tot het beoordelingsverslag van Mondi met eventueel aanvullende nuttige informatie.
nu lid worden

Beoordelingen van derden:Lid worden van Mondi: verstandige keuze!

De oorsprong begint in 2001, maar sinds 2005 ligt de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers en eigenaren van een woning in het buitenland. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen, een deskundig netwerk en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

Leden kunnen onbeperkt vragen stellen onderaan de pagina van het landendossier of themapagina naar keuze.

Mondi lidmaatschap Plus of Premium
Snel online geregeld!


Criteria Mondi Professional kwaliteitslabel en het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten