HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

Villasophie

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

4, Place de la République
11580 Alet les Bains
​Frankrijk
T: + 33 6 74 37 10 84
E: info@villasophie.eu
W: www.villasophie.eu

Actief in:

Frankrijk 

Over Villasophie

Villasophie architecture is opgericht in 1997 in Leiden en in 2009 verhuisd naar Zuid-Frankrijk. Met ruim 20 jaar ervaring biedt het een breed scala aan diensten in zowel renovatie als nieuwbouw, voor particuliere klanten en ontwikkelaars, gedurende de diverse stadia van initiatief, ontwerp, bouw en exploitatie.

ir. André van der Marel, de mede-oprichter en eigenaar van Villasophie, is afgestudeerd aan de TU Delft met een specialisatie in resortontwikkeling en sinds 2009 geregistreerd als architect in Frankrijk (Ordre des Architectes à Montpellier). Hij heeft projecten gerealiseerd op vele niveaus, zowel interieur-renovaties en individuele villa’s alsook woongebouwen en vakantieparken.

André vindt het een uitdaging om de wensen van de klant te verenigen met de mogelijkheden van de locatie door slimme, hedendaagse en duurzame ontwerpen te maken die goed passen in hun omgeving. De ontwikkeling van resorts heeft zijn bijzondere interesse. Met zijn creative architectuur en uitgebreide kennis van de Franse bouw en regelgeving en zijn jarenlange ervaring heeft hij zich al aan vele projecten in Frankrijk verbonden.

André spreekt Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Volledige handelsnaam is Villasophie Architecture & Conseil.
Officiële bedrijfsnaam is Van der Marel Andre Dirk.

Ingeschreven bij de Conseil Regional de l'Ordre des Architectes Languedoc-Roussillon onder nummer 075028.Medewerkers:

André Van der Marel Architect

Mondi over Villasophie:

Mondi heeft nog geen beoordeling geschreven. Als u een lidmaatschap heeft bij Mondi, kunt u Mondi vragen om een beoordelingsverslag toe te voegen. Dit kan via het contactformulier op deze website onder vermelding van ‘organisatie beoordelen’ met vermelding van de bedrijfsnaam en websiteadres van de organisatie die u beoordeeld wenst te hebben.

Beoordelingen van derden:

Geen beoordelingen gevonden! Schrijf nu een beoordeling en word als eerste geplaatst!
Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten