HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

Villa for You

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

NEDERLAND
Villa for You B.V.
Gustav Mahlerlaan 961
1082 MK Amsterdam
T: +31 (0)20 2170050
E: info@villaforyou.com
W: www.villaforyou.com

Actief in:

Nederland, België, Frankrijk en Oostenrijk.
In Nederland hebben we een sterke vertegenwoordiging van Egmond aan zee tot aan Cadzand, en van Friesland tot Limburg. Ook in België zijn we actief in alle regio’s zoals: de Ardennen, de Vlaamse kust en Vlaanderen. In Frankrijk vind je ons in alle regio’s zoals: de Côte d’Azur, Dordogne, Provence en de Aquitaine. Onze roots liggen in Oostenrijk daar hebben we dan ook een expert in elke regio’s zoals: Tirol, Salzburgerland, Steiermark, Vorarlberg en Karinthië.

Over Villa for You

"Villa for You is specialist in de verhuur van kwalitatief hoogwaardige vakantiehuizen in Europa.
Het aanbod varieert van luxe vakantiehuizen met volop comfort tot authentieke chalets midden in de natuur.

Kwaliteit en persoonlijke services, dát is wat wij onze gasten en huiseigenaren willen laten ervaren. Om deze kwaliteit te garanderen, bezoeken wij onze villa’s persoonlijk. Wij onderscheiden ons van alle andere aanbieders door persoonlijk contact en advies op maat. Wij zijn een team van specialisten met ieder 15 tot 20 jaar werk- en praktijkervaring in de reisbranche. Bij Villa for You ben je als klant geen nummer maar krijg je één vaste aanspreekpersoon.

Wij promoten ieder huis actief op onze eigen website, als ook via ons internationale partnernetwerk. We werken met alle grote spelers zoals Booking.com, Airbnb, HomeAway en Fewo-Direkt maar ook met specialistische sites die zich richten op de niches. Zo realiseren we een zeer hoge bezettingsgraad. En heeft u ondanks toch maar 1 specialist die u kent, u adviseert, en u de zorgen rondom verhuur uit handen neemt.
Naast promotie verzorgen wij het contact met de gast en de complete afhandeling van boeking tot aan betaling. Uiteraard zorgen wij voor een professionele huispresentatie, 24/7 noodhulp bij calamiteiten, verzekering voor eventuele schade, vergoeding bij annuleringen en betaling voor aankomst van de gast.

Kortom wilt u zorgeloos verhuren via een organisatie die persoonlijk contact, betrokkenheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan neem dan contact met ons op.

Villa for You heeft twee vestigingen in Europa Amsterdam (Nederland) en Kitzbühel (Oostenrijk). Vanuit deze vestigingen worden onze lokale verhuurexperts ondersteund en coördineren we onder andere de marketing- en salesactiviteiten."

Medewerkers:

Pepijn Zijsling Eigenaar
Sybrand Welles Directeur/ specialist Oostenrijk
Chantal de Hoop Hoofd klantencontact
Martijn de Jongh Verhuurspecialist Nederland
Karin Wagemans Verhuurspecialist België
Pauline Molenaar Verhuurspecialist Frankrijk

Mondi over Villa for You:

Word nu lid om relevante achtergrondinformatie over dit bedrijf te kunnen raadplegen. Als lid krijgt u toegang tot het beoordelingsverslag van Mondi met eventueel aanvullende nuttige informatie.
nu lid worden

Beoordelingen van derden:

Geen beoordelingen gevonden! Schrijf nu een beoordeling en u wordt als eerste geplaatst!
Lid worden van Mondi: verstandige keuze!

De oorsprong begint in 2001, maar sinds 2005 ligt de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers en eigenaren van een woning in het buitenland. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen, een deskundig netwerk en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

Leden kunnen onbeperkt vragen stellen onderaan de pagina van het landendossier of themapagina naar keuze.

Mondi lidmaatschap Plus of Premium
Snel online geregeld!


Criteria Mondi Professional kwaliteitslabel en het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten