HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

Spaanse Hypotheek

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

Calle Cirilo Amoros 58
46004 Valencia
España

Actief in:

Spanje 

Over Spaanse Hypotheek

Spaanse Hypotheek is een onafhankelijke bemiddelaar in hypotheken bij een Spaanse bank. Voor Nederlanders en andere nationaliteiten die in Spanje of de Balearen een (tweede) woning willen aankopen organiseren wij op maat gemaakte hypotheken. Met meerdere Spaanse banken in ons netwerk werken wij onafhankelijk en staan wij aan de kant van de klant. Er is ruime kennis en ervaring in de Spaanse regelgeving en bankproducten. Op deze manier kan Spaanse Hypotheek haar klanten volledig ontzorgen van aanvraag van de hypotheek tot aan het passeren bij de notaris.

Een hypotheek bij een Spaanse bank

Het aanvragen van een hypotheek werkt anders in Spanje dan in Nederland. Je dient jouw volledige financiële situatie te onderbouwen met documenten en in het Spaans te onderhandelen over de beste deal. Daarnaast zijn ook de manana manana voorwaarden een struikelblok voor buitenlanders bij een Spaanse bank. Het is zeer gebruikelijk dat een Spaanse bank weken later reageert of helemaal niet! Geen zin in deze trage onderhandelingen of taalbarrières? Kies dan voor Spaanse Hypotheek als bemiddelaar.

Onze werkwijze
Wij vinden het belangrijk dat de klant goed voorbereid op pad gaat in het aankoopproces in Spanje. Daarom stellen wij gratis en vrijblijvend een hypotheekofferte op. Je dient hiervoor enkel het aanvraagformulier op onze website in te vullen. Binnen één uur ben je al op de hoogte van jouw mogelijkheden! Je ontvangt een uitgebreid hypotheekrapport met een offerte en een stappenplan. Zo weet jij (gratis) waar je aan toe bent bij de start van jouw Spaanse avontuur!

Hypotheekproces
Zodra je voor Spaanse Hypotheek als bemiddelaar kiest, is het proces simpel en transparant. Je kiest een pakket die aansluit op jouw persoonlijke voorkeur en je ontvangt de digitale Mijn Spaanse Hypotheek omgeving. In deze digitale omgeving of op de app kan jij ten alle tijde de status van jouw aanvraag zien. Via deze weg gaan we het dossier verzamelen. Hierna laat je alles aan ons over! Wij vertalen het dossier en presenteren het uitgebreid bij de Spaanse bank. Vanwege onze jarenlange ervaring weten wij namelijk perfect hoe een bank naar een aanvraag kijkt. Aangezien we meerdere banken in het netwerk hebben, wordt er een toetsing gemaakt waar dit klantprofiel de beste aanbieding ontvangt. Doordat je geïntroduceerd bent als klant van Spaanse Hypotheek ontvang je binnen 6 tot 8 werkdagen al een aanbieding. Snelle service in Spaanse termen!

Vervolg hypotheekproces
Ook na ontvangst van een officiële aanbieding blijven wij jou van dienst. Er wordt een Spaanse bankrekening geopend en de taxatie wordt opgestart. Gedurende dit proces tot het passeren van de woning en de hypotheek zullen wij jou online of telefonisch op de hoogte houden. Het contact, voornamelijk in de Spaanse taal, met de makelaar, bank, verkopende partij en notaris verloopt via ons!

Jouw voordelen
Spaanse Hypotheek is de perfecte schakel tussen de Nederlandse klant en de Spaanse bank. Geen zorgen over trage onderhandelingen of het lezen en begrijpen van Spaanse contracten, laat dit aan ons over! Daarnaast regel je alles vanuit Nederland of België en bespaart zo duizenden euro’s, denk hier aan onder andere vliegtickets, hotelkosten en betere hypotheekcondities. Wij ontzorgen jou tijdens het volledige proces! Tevens mag je van ons een snelle werkwijze verwachten die je in Nederland gewend bent! Dit waarderen ook al onze klanten. Dit is namelijk terug te lezen in hun klantenbeoordelingen, wij zijn hierbij trots op een gemiddelde van 9.1!

Hypotheek offerte aanvragen!
De offerte aanvraag is vrijblijvend en binnen enkele minuten aangevraagd.

Medewerkers:

Patrick Kruger Hypotheekcoach
Remco van Os Hypotheekcoach
Paul Friskes Hypotheekcoach
Lora van den Hemel Backoffice
Kim van Peer Binnendienst medewerkster

Mondi over Spaanse Hypotheek:

Mondi heeft nog geen beoordeling geschreven. Als u een lidmaatschap heeft bij Mondi, kunt u Mondi vragen om een beoordelingsverslag toe te voegen. Dit kan via het contactformulier op deze website onder vermelding van ‘organisatie beoordelen’ met vermelding van de bedrijfsnaam en websiteadres van de organisatie die u beoordeeld wenst te hebben.

Beoordelingen van derden:

Geen beoordelingen gevonden! Schrijf nu een beoordeling en u wordt als eerste geplaatst!
Lid worden van Mondi: verstandige keuze!

De oorsprong begint in 2001, maar sinds 2005 ligt de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers en eigenaren van een woning in het buitenland. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen, een deskundig netwerk en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

Leden kunnen onbeperkt vragen stellen onderaan de pagina van het landendossier of themapagina naar keuze.

Mondi lidmaatschap Plus of Premium
Snel online geregeld!


Criteria Mondi Professional kwaliteitslabel en het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten