HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

Select Estates

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

Calle Tella 2, local 5
03590 Altea (Alicante)
España

Tevens kantoor in Javea en Utrecht

Actief in:

Spanje: Costa Blanca Noord en Zuid
Actief in onder andere Alicante, Albir, Altea, Alfas del pi, Polop, La Nucia, Calpe, Benissa, Moraira, Javea en Denia.

Over Select Estates

Officiële bedrijfsnaam: Select Estates Altea SL
Select Estates: aan de Costa Blanca dé full service makelaar

"Select Estates heeft kantoren in Altea, Javea en Utrecht en is als internationale makelaar lokaal sterk verankerd in de Costa Blanca. We hebben jarenlange ervaring in de Spaanse vastgoedmarkt en werken intensief samen met circa veertig internationale makelaars. Door de lokale verbinding wordt optimaal ingespeeld op actuele ontwikkelingen. We schakelen snel, laten geen kans onbenut en gaan voor het hoogst haalbare.

Select Estates staat voor kwaliteit en service. In de dagelijkse praktijk openbaart zich dat in uitstekende dienstverlening en een persoonlijke en betrokken benadering van onze servicegerichte makelaars: geen doe-het-zelf-pakketten of uitgeklede diensten. Select Estates ontzorgt haar klanten van A tot Z als full service makelaar.

Door ons uitgebreide netwerk van onder meer advocaten, financiële instellingen, aannemers en projectontwikkelaars kunnen wij vrijwel alle diensten verzorgen. Desgewenst nemen we allerlei taken in en rondom de woning voor u uit handen via onze Property Management afdeling. Voor het regelen van vakantie- of lange termijnverhuur bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Verkopen: de woning professioneel presenteren
Select Estates gaat bij de verkoop van uw woning voor het hoogste rendement. Een professionele presentatie is daarvoor van essentieel belang. Indien gewenst stellen we een promotieplan op om uw woning zo goed mogelijk aan te bieden. Denk hierbij onder meer aan een virtuele 360 graden tour, artist impressies en drone-opnamen. We adviseren een realistische verkoopprijs en presenteren de woning op onze website en op toonaangevende internationale portals.

Kopen: zorgvuldig in kaart brengen van alle wensen
Het vinden van uw droomhuis is een intensieve zoektocht. Vooraf staan we daarom uitgebreid stil bij uw wensen, zoals de ligging en de faciliteiten in de omgeving. We selecteren woningen aan de hand van al uw wensen via onze eigen database of een samenwerkende makelaar.
Mocht u tijdens de bezichtigingen uw droomhuis vinden, dan starten we de onderhandelingen. We kennen de omgeving, de woningmarkt, de marktprijzen, maar ook de ontwikkelingen. Dat alles maakt onze onderhandelingspositie sterk.
Vervolgens controleren we alle juridische aspecten: is het huis schuldenvrij, staat alles juist in het kadaster geregistreerd, et cetera? Mocht u een bouwtechnische keuring wensen, dan regelen we dat. Net als het opstellen van het koopcontract. Wij begeleiden u bij de notaris en bieden alle nazorg.

Select Estates is een gedreven, professionele makelaar. Kwaliteit en service zijn de essentie, waardoor u maximaal van uw woning kunt genieten en er geen omkijken naar heeft. U bent van harte welkom op een van onze kantoren in Nederland of Spanje om met ons kennis te maken en de vele mogelijkheden te bespreken."

Het hoofdkantoor bevindt zich in Altea (zie bovenvermelde gegevens linksboven op deze pagina met Google map).
Kantoor: Av. de Estrasburgo, Jávea, tel. +34 865 615 145
Vestiging Nederland:
Amsterdamsestraatweg 562, 3553 EP Utrecht, tel. +31 (0)30 223 02 31

Medewerkers:

Roel Klaui Directeur
Alexander Schotten makelaar regio Albir, Altea en Calpe
Simon Ibrahim makelaar regio Javea en Moraira
Melanie Goldfinch makelaar regio Costa Blanca Zuid

Mondi over Select Estates:

Mondi heeft nog geen beoordeling geschreven. Als u een lidmaatschap heeft bij Mondi, kunt u Mondi vragen om een beoordelingsverslag toe te voegen. Dit kan via het contactformulier op deze website onder vermelding van ‘organisatie beoordelen’ met vermelding van de bedrijfsnaam en websiteadres van de organisatie die u beoordeeld wenst te hebben.

Beoordelingen van derden:Lid worden van Mondi: verstandige keuze!

De oorsprong begint in 2001, maar sinds 2005 ligt de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers en eigenaren van een woning in het buitenland. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen, een deskundig netwerk en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

Leden kunnen onbeperkt vragen stellen onderaan de pagina van het landendossier of themapagina naar keuze.

Mondi lidmaatschap Plus of Premium
Snel online geregeld!


Criteria Mondi Professional kwaliteitslabel en het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten