HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact

Bedrijfspresentatie brancheregister

Mondi screent op verzoek van haar leden doorlopend organisaties die op de internationale vastgoedmarkt actief zijn. Mondi vermeldt op haar website uitsluitend actieve organisaties die staan ingeschreven in een handelsregister en ZZP’ers die op correcte wijze staan geregistreerd bij de Belastingdienst.

De feiten liegen er niet om:
Uit onderzoek blijkt dat duizenden websites, gerelateerd aan de internationale vastgoedmarkt, niet voldoen aan de wettelijke voorwaarden. Als u geïnteresseerd bent in een product of dienst, moet u eenvoudig kunnen achterhalen met wie u daadwerkelijk zaken gaat doen. Maar wat zeer alarmerend is, is het feit dat ontelbare websites online staan van spookbedrijven en van bedrijven (die soms al jaren) failliet zijn of zijn opgeheven.

Vermelding bedrijfsnaam in brancheregister Mondi
Een standaard naamsvermelding is kosteloos. De officiële bedrijfsnaam moet geregistreerd staan in het register van het land, waar de onderneming is gevestigd volgens de daarvoor geldende wetten en regels. Dit wordt gecontroleerd door Mondi om te voorkomen dat er spookbedrijven worden opgenomen in het brancheregister.

Hebt of kent u een organisatie, die nog niet in het brancheregister is opgenomen, maakt dit dan kenbaar via het contactformulier. Vermeld de volledige bedrijfsnaam, de branche en het websiteadres. Het brancheregister bestaat onder andere uit:
 • Makelaars & Bemiddelaars
 • Advocaten & Juristen
 • Belastingadviseurs & Fiscalisten
 • Hypotheekadviseurs
 • Verzekeringsadviseurs
 • Verhuur vakantiehuizen
 • Gestors
 • Verhuisbedrijven (internationaal)
 • (Beëdigd) vertaler & tolk
 • Projectontwikkelaars
 • Platform & internetportaals
 • Taxateurs
Bedrijfsgegevens of bedrijfsprofielpagina
Onbekend maakt onbemind. De klant die u zoekt heeft Mondi al gevonden! Met een hogere ranking en een goede eerste indruk komt u sneller onder de aandacht bij duizenden geïnteresseerde klanten.
  
Ondernemingen kunnen zich extra profileren onder auspiciën van de redactie van Mondi. Dit houdt in dat informatie over de dienstverlener objectief en informatief van aard dient te zijn om misleiding van de consument te voorkomen. Daarom is het brancheregister ook zo waardevol en niets voor niets een veel geraadpleegde database die te raadplegen is in landendossiers en themapagina's die van toepassing zijn. 

Voor de kosten om bedrijfsgegevens te publiceren of een bedrijfsprofielpagina af te nemen, hoeft de ondernemer het niet te laten, mist wordt voldaan aan de criteria, die staan vermeld op de pagina Publiciteitsmogelijkheden
Meer informatie en direct online bestellen van de presentatie van bedrijfsgegevens of bedrijfsprofielpagina.

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten