HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

Pelops Greek Houses

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

Onderdeel van
Toer Recreatie Vastgoed BV
K.v.K. Nijmegen nr. 10 143 709

A. v. Pinxterenlaan 1
6532 CV Nijmegen

Bereikbaarheid
Griekenland april t/m oktober
+30 69 430 592 47
Nederland van nov. t/m maart

Actief in:

Griekenland: Messenië (Peloponnesos) Koroni, Finikounda, Methoni, Pylos, Gialova

Over Pelops Greek Houses

Pelops Greek Houses is een kleinschalig en persoonlijk Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van (tweede) huizen en bouwkavels in Griekenland. Pelops Greek Houses biedt u deskundige begeleiding bij de aankoop van een zéér betaalbaar tweede huis in Griekenland. Inmiddels hebben wij een jarenlange ervaring opgedaan in het begeleiden van onze klanten in het gehele traject van oriëntatie tot en met de aankoop van een huis of bouwkavel in Griekenland. Maar zeker ook daarna blijven we u graag van dienst met onze uitgebreide serviceverlening. Wij zijn gespecialiseerd in het gebied Messinia/Pilia van de Peloponnesos. Hier vindt u nog (tweede) huizen en bouwpercelen op toplocaties, schitterend gelegen bij de zee en met een fantastisch uitzicht!

De streek Messinia, waarvan alleen Pilia ons werkgebied is voor de verkoop van tweede huizen, beslaat het meest zuidwest gedeelte van de Peloponnesos. Het milde klimaat en de vele zonuren zorgen voor een uiterst vruchtbaar landschap. Bomen en planten bloeien hier uitbundig. Uitgestrekte zandstranden en rotsachtige kusten wisselen elkaar af. Samen met het bergachtige achterland, wat veel overeenkomsten heeft met Toscana, met zijn beeldbepalende cipressen, zorgen zij voor een schitterend stukje paradijs op aarde! De schilderachtige kustdorpjes met hun vriendelijke en gastvrije bewoners, maken de ontspannen rustieke sfeer compleet. Het Griekse Messinia ontwaakt langzaam uit haar middagslaap en staat aan de vooravond van één van de grootste toeristische ontwikkelingen van Griekenland in één gebied! De huidige bouw van de meest luxueuze golfresorts van heel Griekenland zullen zorg dragen dat het gebied verder ontwikkeld zal worden. Dit zal het voorzieningenniveau en de bereikbaarheid het gehele jaar door sterk vergroten. In de toekomst zal dit gebied bekend worden als de ‘Goudkust’ van Griekenland voor tweede huis bezitters.

Pelops Greek Houses is gevestigd bij Grizokambos in Finikounda. Hier is ons kantoor- en woonadres waar wij onze klanten persoonlijk kunnen ontvangen. Wij zijn hier aanwezig van april tot en met oktober. Tijdens de winterperiode zijn wij in Nederland en in staat om een vrijblijvende en persoonlijke afspraak bij mensen thuis te maken die meer willen weten over de mogelijkheden van een tweede huis in Messinia - Griekenland. Bij serieuze belangstelling kunt u met ons ook een afspraak maken om in de winterperiode Messinia - Griekenland te bezoeken.


Medewerkers:

Joop Derksen Directeur
Bea Derksen Uw gastvrouw

Mondi over Pelops Greek Houses:

Mondi heeft nog geen beoordeling geschreven. Als u een lidmaatschap heeft bij Mondi, kunt u Mondi vragen om een beoordelingsverslag toe te voegen. Dit kan via het contactformulier op deze website onder vermelding van ‘organisatie beoordelen’ met vermelding van de bedrijfsnaam en websiteadres van de organisatie die u beoordeeld wenst te hebben.

Beoordelingen van derden:Lid worden van Mondi: verstandige keuze!

De oorsprong begint in 2001, maar sinds 2005 ligt de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers en eigenaren van een woning in het buitenland. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen, een deskundig netwerk en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

Leden kunnen onbeperkt vragen stellen onderaan de pagina van het landendossier of themapagina naar keuze.

Mondi lidmaatschap Plus of Premium
Snel online geregeld!


Criteria Mondi Professional kwaliteitslabel en het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten