HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

NOVASOL Vakantiehuizen

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

Afdeling Product Benelux
Postbus 1379
5004 BJ TILBURG
T: +31 (0)13 46 777 30
E: ronald.van.beers@novasol.com
W: www.novasol.nl

Actief in:

Albanië, België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Italië, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, IJsland, Kroatië, Luxemburg, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, ZwedenOver NOVASOL Vakantiehuizen

Meer rendement uit uw 2e woning!
Een tweede huis kan een prima investering zijn en ook ideaal voor bijvoorbeeld privévakanties of een familieweekend, maar wat doet u in de periodes dat het niet bezet is? Op dat moment levert uw tweede huis geen rendement op, maar kost het vaak geld. Hoe kunt u toch verdienen aan uw “slapend” kapitaal? Door te kiezen voor een professionele verhuurorganisatie. NOVASOL weet dat het verhuren van een tweede huis veel tijdrovende inspanningen vergt en neemt u het werk graag uit handen: het bereiken van potentiële gasten, het maken van financiële afspraken, het administratief afhandelen van annuleringen en alle overige bijkomende zaken. Kies voor het uitbesteden van de verhuur aan NOVASOL en u heeft hier geen omkijken meer naar!

Wie is NOVASOL?
Een internationale organisatie die in 1968 is opgericht in Kopenhagen. NOVASOL maakt onderdeel uit van het Amerikaanse beursgenoteerde concern Wyndham Vacation Rentals. Dit is een internationale organisatie op het gebied van reizen, accommodaties en vastgoed. Zuster organisaties van NOVASOL zijn o.a. Canvas Holidays en Landal GreenParks. NOVASOL biedt in 26 Europese landen meer dan 40.000 particuliere vakantiehuizen aan. In 19 Europese landen bevinden zich NOVASOL kantoren die samen beschikken over een enorm Europees klantenbestand/klantenbereik.

Wat zijn uw voordelen:
Kosteloze bemiddeling: via NOVASOL kantoren in heel Europa Internationale marketing activiteiten: Uw vakantiehuis wordt gepresenteerd:
  • op onze 13 Europese websites;
  • bij vele duizenden (Europese) internet- en reisbureaupartners;
  • in meer dan 53.000 meertalige brochures.
Gegarandeerde betaling: van de huurpenningen voorafgaand aan het verblijf (ook als de gast annuleert) Betere bezettingsgraad: door internationale vakantiespreiding Vast aanspreekpunt: voor persoonlijk advies over de verhuur van uw vakantiewoning.

Reeds 34.000 huiseigenaren gingen u voor!
Wilt u meer informatie ontvangen of is een persoonlijk gesprek wenselijk? Laat uw gegevens achter en wij nemen graag contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

Medewerkers:

Ingrid Kroezen
Ronald van Beers
Marijn Bekkers

Mondi over NOVASOL Vakantiehuizen:

Mondi heeft nog geen beoordeling geschreven. Als u een lidmaatschap heeft bij Mondi, kunt u Mondi vragen om een beoordelingsverslag toe te voegen. Dit kan via het contactformulier op deze website onder vermelding van ‘organisatie beoordelen’ met vermelding van de bedrijfsnaam en websiteadres van de organisatie die u beoordeeld wenst te hebben.

Beoordelingen van derden:

Geen beoordelingen gevonden! Schrijf nu een beoordeling en word als eerste geplaatst!
Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten