HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

Moraira Invest Group

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

C/Calatayud 45
03724 Moraira

Actief in:

Spanje: Costa Blanca Noord.
Werkgebied Moraira, Benissa, Benitachell, Teulada, Javea, Calpe, Altea, Albir, La Nucia, Polop, Benidorm, Finestrat, Villajoyossa tot Alicante.


Over Moraira Invest Group

Het concept van Moraira Invest Group is gericht op een ´one-stop-shop´ ervaring.

De combinatie van makelaardij en constructie onder één dak is door de jaren heen een gouden formule gebleken. Naast bestaande huizen en eigen projecten bieden wij onze clientèle de mogelijkheid om een huis op maat te bouwen. Hierbij krijgen klanten ondersteuning van een gepassioneerd team van specialisten die samen alle facetten beheersen die nodig zijn om hun droomhuis te realiseren.

Ons verkoop team is zorgvuldig geselecteerd. Mensen waar, bij wijze van spreken, het onroerend goed door de aderen stroomt. Binnen het team worden alle relevante talen gesproken. Een gedegen kennis van onze portfolio en de omgeving van de Costa Blanca waarin we werkzaam zijn; Moraira, Benissa, Benitachell, Teulada, Javea en Calpe en sinds kort hebben we ons tweede kantoor geopend in Altea, waarmee het werkgebied is uitgebreid van Altea, Albir, La Nucia, Polop, Benidorm, Finestrat, Villajoyossa tot Alicante aan toe.

Onze constructie afdeling met een grote kern van eigen medewerkers heeft een historie van 20 jaar. Daarnaast werken we samen met gerenommeerde architecten en met zorg voor kwaliteit geselecteerde gespecialiseerde firma´s. Onze kant en klare projecten, op maat gemaakte woningen in elke stijl en renovaties worden geconstrueerd met superieure kwaliteitsnormen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ons team is door kennis en ervaring zeer deskundig in de Spaanse en regionale wet- en regelgeving zodat het hele proces van koop en verkoop kritisch kan worden begeleid, van de onderhandelingsfase tot financiële en juridische afwikkeling. Moraira Invest is de officiële handelsnaam van Blue Chip Moraira S.L.

Medewerkers:

Mondi over Moraira Invest Group:

Mondi heeft nog geen beoordeling geschreven. Als u een lidmaatschap heeft bij Mondi, kunt u Mondi vragen om een beoordelingsverslag toe te voegen. Dit kan via het contactformulier op deze website onder vermelding van ‘organisatie beoordelen’ met vermelding van de bedrijfsnaam en websiteadres van de organisatie die u beoordeeld wenst te hebben.

Beoordelingen van derden:Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten