HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

MNM Costa Blanca

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

C/ Mirarrosa 3b
03779 Els Poblets (Alicante)
Spanje

T: +34 - 96 647 59 97
F: +34 - 96 647 44 15
E: info@mnmcostablanca.com
W: www.mnmcostablanca.nl

Actief in:

Spanje: Costa Blanca in de regio Denia, Javea en Moraira

  Bekijk het Mondi Approved certificaat (PDF)
  Bekijk de Mondi Approved criteria/checklist (PDF)

Over MNM Costa Blanca

MNM Costa Blanca is een makelaar gevestigd in Els Poblets, nabij Denia.
Winnaar van de mondi award 2015!
Het ervaren team van MNM biedt u een selectief opgebouwd aanbod van objecten aan de Costa Blanca. Dankzij jarenlange ervaring in de regionale onroerendgoedmarkt tussen Denia en Moraira, is MNM in staat goede objecten op te sporen en deze in de juiste prijs-kwaliteitsverhouding te koop aan te bieden. Van bestaand onroerend goed tot nieuwbouwvilla’s, van luxe strandappartementen tot een typisch Spaanse fínca. MNM Service De MNM service is tweeledig, het begint met de expertise van MNM in de regionale onroerendgoedmarkt.

Als de aspirant-koper overgaat tot aankoop van zijn droomhuis aan de noordelijke Costa Blanca, moeten er verschillende handelingen plaatsvinden om de aankoop goed te laten verlopen. MNM begeleidt de aspirant-koper in het hele traject, van de eerste bezichtiging tot de definitieve aankoop. De dienstverlening omvat onder andere het op verzoek verzorgen van een bouwtechnische keuring, de aanvraag van uw Spaans fiscaal nummer, het onderzoek naar de juridische staat van de woning in het kadaster en de begeleiding bij de notaris. MNM CostaBlanca helpt ook bij zaken als het aanmelden van gas, water en licht, het regelen van een goede verzekering, het openen van een Spaanse bankrekening en nog veel meer.

Na aankoop kan de klant blijven rekenen op het team van MNM Costa Blanca; uit vele klantrelaties zijn al jarenlange vriendschappen ontstaan. MNM CostaBlanca, ook uw aankopend makelaar! Indien u zelf het huis van uw dromen gevonden heeft, biedt MNM CostaBlanca u de mogelijkheid aan als aankopend makelaar uw belangen te behartigen en het gehele aankoopproces begeleiden. Wij doen dit in de regio Denia, Javea, Moraira en het directe achterland. De werkzaamheden van MNM Costa Blanca als aankopend makelaar zijn allesomvattend: wij voeren voor u de prijsonderhandelingen met de eigenaar, verzorgen alle juridische, financiële en administratieve aspecten en zorgen voor een zeer persoonlijke, objectieve begeleiding gedurende het hele aankoopproces.

Onze dienstverlening begint op het moment dat u aangegeven heeft wat uw wensen zijn. U, als klant, staat voor ons altijd centraal!

Medewerkers:

Ramón Roelofs Directeur
Marc van Staveren Directeur
Maruska Kockova
Mitch van Staveren

Mondi over MNM Costa Blanca:

Mondi heeft nog geen beoordeling geschreven. Als u een lidmaatschap heeft bij Mondi, kunt u Mondi vragen om een beoordelingsverslag toe te voegen. Dit kan via het contactformulier op deze website onder vermelding van ‘organisatie beoordelen’ met vermelding van de bedrijfsnaam en websiteadres van de organisatie die u beoordeeld wenst te hebben.

Beoordelingen van derden:Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten