HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

La Caza Benissa SL

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

Avenida de ´l Alcudia 33 bajo
03720 Benissa
T: +34 965 730 782
E: info@lacaza.nl
W: www.lacaza.nl

Actief in:

Spanje: Costa Blanca Noord, Moraira, Calpe, Altea en Benissa.

Over La Caza Benissa SL

La Caza makelaardij richt zich op hoogwaardig wonen in en rond Benissa. Met ruim 12 jaar ervaring en kennis van de woningmarkt staat La Caza makelaardij 24 uur per dag persoonlijk voor je klaar om je droomhuis te vinden, het maximale uit de verkoop van je huis te halen of je te ondersteunen bij alle zaken die je van een betrokken makelaar verwacht.

La Caza gaat verder dan de gemiddelde makelaar aan de Costa Blanca en we doen er alles aan om je woning te verkopen, maar ook om je nieuwe villa te vinden. Wij hebben een brede kennis, een groot netwerk en een goed gevoel voor de woningmarkt!

Een betrokken full-service makelaar waarbij heldere communicatie en vertrouwen de basis vormen voor pure woningmakelaardij. Maar bovenal passie voor het onroerend goed vak!

Wij komen graag vrijblijvend langs bij onze opdrachtgevers om te adviseren over de mogelijkheden met betrekking tot de aan- of verkoop van uw woning.


Medewerkers:

Eugine
Martin
Pablo
Paco
Reyes
Thomas

Mondi over La Caza Benissa SL:

Mondi heeft nog geen beoordeling geschreven. Als u een lidmaatschap heeft bij Mondi, kunt u Mondi vragen om een beoordelingsverslag toe te voegen. Dit kan via het contactformulier op deze website onder vermelding van ‘organisatie beoordelen’ met vermelding van de bedrijfsnaam en websiteadres van de organisatie die u beoordeeld wenst te hebben.

Beoordelingen van derden:

Geen beoordelingen gevonden! Schrijf nu een beoordeling en word als eerste geplaatst!
Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten