HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

El Fike

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

Calle Serrania de Ronda 26
29018 Malaga
España
T: +34 6 906 444 14
E: info@elfike.com
W: www.elfike.com

Actief in:

Spanje: Costa del Sol, in de regio tussen Marbella en Nerja met als middelpunt Malaga. El Fike verzorgt alles voor haar klanten in de plaatsen Nerja, Torrox, Torre del Mar, Rincon de la Victoria, La Cala del moral, Torremolinos, Fuengirola, Benalmadena, Mijas, Calahonda, Marbella, Puerto Banus en ook alle kleinere plaatsen in deze regio.


Over El Fike

Even voorstellen
"Wij zijn Geert en Valery; twee gedreven vastgoedprofessionals en oprichters van El Fike. We hebben allebei meer dan tien jaar ervaring als makelaar en jurist in de vastgoedmarkt. We zijn dit kantoor in Zuid-Spanje ooit begonnen omdat wij, net zoals veel van onze klanten, vielen voor de omgeving en de leefstijl hier aan de Costa del Sol in Zuid-Spanje. We zijn van mening dat Andalusië naast het ideale klimaat, veel en veel meer te bieden heeft. In deze regio is zoveel moois te bewonderen. Denk aan prachtige stranden, historische gebouwen en talloze musea. We proberen naast een betrouwbaar en onafhankelijk aanspreekpunt voor onze klanten, ook andere te inspireren en informeren over het leven in Spanje.

El Fike
Met onze enorme kennis van vastgoed en de langdurige ervaring in de makelaardij zijn we El Fike gestart. Inmiddels zijn wij bekend met de lokale gebruiken en de marktomstandigheden en spreken we de taal, hierdoor zijn we in staat om een gedegen strategie te bepalen en een goed advies af te geven. Op onze site vind je talloze informatie over huizen die te koop staan, het kopen van een huis, verhuizen en wat daar allemaal bij komt kijken.

Onze specialiteiten

El Fike heeft twee specialismen: het aankopen of verkopen van een tweede woning en aankopen en beheren van beleggingsobjecten. Klanten van El Fike worden volledig ontzorgd in het volledige proces van zoekvraag tot sleuteloverdracht. Dit wordt op exclusieve basis voor onze klanten verzorgd. We zorgen dat de klant goed op de hoogte blijft van nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk, waarbij we de klant aan de beste partijen koppelen, wanneer een woning wordt gekocht of verkocht.

Daarnaast bieden de Spaanse vastgoedmarkt en de stad Málaga kansen voor investeerders. Door de woningmarkt in andere Europese landen, is het lastig een gewenst rendementsniveau te bereiken. De professionals van El Fike bespreken de wensen van investeerders en brengen de verschillende kansen in deze markt in kaart. Of het nu gaat om een appartement voor de verhuur of een complex voor short stay in de stad. We voorzien onze klanten van gedegen informatie om zo tot makkelijke investeringsvoorstellen te komen. Voor deze beleggers worden de assets volledig beheerd.

Handleiding
We hebben ook een makkelijke handleiding opgesteld over het kopen van een woning in Spanje.
Kijk vooral eens op onze blog, Facebook- of Instagrampagina en bij onze diensten voor meer informatie over ons en El Fike."

Medewerkers:

Geert Oerlemans MRE makelaar
Valery Brummelkamp makelaar

Mondi over El Fike:

Mondi heeft nog geen beoordeling geschreven. Als u een lidmaatschap heeft bij Mondi, kunt u Mondi vragen om een beoordelingsverslag toe te voegen. Dit kan via het contactformulier op deze website onder vermelding van ‘organisatie beoordelen’ met vermelding van de bedrijfsnaam en websiteadres van de organisatie die u beoordeeld wenst te hebben.

Beoordelingen van derden:Lid worden van Mondi: verstandige keuze!

De oorsprong begint in 2001, maar sinds 2005 ligt de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers en eigenaren van een woning in het buitenland. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen, een deskundig netwerk en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

Leden kunnen onbeperkt vragen stellen onderaan de pagina van het landendossier of themapagina naar keuze.

Mondi lidmaatschap Plus of Premium
Snel online geregeld!


Criteria Mondi Professional kwaliteitslabel en het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten