HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

Costablanca Elite Real Estate

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

Avda de Joanot Martorell. Edificio Aloe, local 2, 03727 Jalón-Xaló Alicante

Verkoop +34 966 725 189
Verhuur +34 966 480 191
Mobiel +34 655 939 061

Actief in:

Spanje: Costa Blanca Noord
Albir, Alcalali, Altea, Altea la Vella, Benidoleig, Benidorm, Benigembla, Benimeli, Benissa Benitachell, Calpe, Denia, El Rafol d'Almunia, El Verger, Finestrat, Fleix, Gata de Gorgos, Jalon-Xalo, Javea-Xabia, Jesus Pobre, L'Alfas del pi, La Nucia, Lliber, Moraira, Murla, Oliva, Orba, Parcent, Pedreguer, Sagra, Sanet y Negrals, Senija, Teulada Vall de Laguar, Villajoyosa

Over Costablanca Elite Real Estate

Visie
"Een woning kopen aan de Costa Blanca is de verwezenlijking van een droom! Costa Blanca Elite adviseert, begeleidt en ondersteunt u bij de zoektocht naar die ene perfecte woning! Vertrouwen en prettige omgang tijdens het zoekproces zijn in onze ogen dé sleutel om het ideale huis te vinden waar u vele jaren plezierig kunt wonen. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat alle formaliteiten vlekkeloos verlopen en ook ná de aankoop kunt u op onze ondersteuning rekenen.

Werkwijze
 • Kwaliteit
  Wij dragen kwaliteit zeer hoog in het vaandel, op alle niveaus in onze dienstverlening, maar ook bij de selectie van ons woningaanbod en in onze samenwerking met partners.
 • Toekomst
  Uw droomhuis voldoet niet alleen aan uw behoeften van vandaag, maar is ook de woning waar u zich over vele jaren nog steeds thuisvoelt!
 • Persoonlijk
  Wij luisteren naar uw behoeften en verwachtingen en bieden u gepersonaliseerde service op maat, in het Nederlands, Frans, Engels, Duits of Spaans.
 • Integraal
  Bij de aan- of verkoop van een woning komt heel wat kijken. Wij bieden een volledige service, van oriëntatie aan het begin van uw zoektocht tot aan alle zorg na aan- of verkoop.
 • Communicatie
  Wij houden u steeds op de hoogte over de laatste stand van zaken en u kunt rekenen op een snelle respons bij vragen of problemen.
Kantoor
Ons kantoor is gelegen in Jalón op 20 minuten afstand van alle grote kustplaatsen waar wij onze woningen aanbieden. Dankzij de strategische ligging van ons moderne kantoor in Jalón zijn we makkelijk en snel bereikbaar voor onze klanten.

Activiteiten
 1. Aanbod huurwoningen;
 2. Aanbod koopwoningen;
 3. Aanbod of bemiddeling in investeringen;
 4. Verhuur van uw woning;
 5. Woningbeheer.
Ons werkgebied is de Spaanse Middellandse Zeekust, in het bijzonder de Costa Blanca Noord, of te wel de Marina Alta.U kunt terecht bij ons kantoor in Jalón of u kunt een afspraak maken met onze medewerker in Nederland.

Wie zijn wij?

Oprichter van Costa Blanca Elite Real Estate (2011) is Belinda Dominguez, geboren in Spanje en opgegroeid in Nederland (meertalig: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans). Belinda studeerde aan de MEAO. In 2006 haalde ze haar Master Executive Secretary met aanvullende opleiding sociaal en bedrijfsprotocol en heeft werkervaring bij de Nigeriaanse Ambassade in Madrid en bij diverse multinationals. Zij is gecertificeerd verzekeringsagent voor DKV en andere kwaliteitsverzekeringsmaatschappijen, altijd gespecialiseerd in verkoop. Het internationale team bestaat uit vijf enthousiaste medewerkers die elkaar perfect aanvullen; ieder werkt vanuit zijn eigen expertise en moedertaal."
 

Medewerkers:

Belinda Dominguez oprichter en eigenaar
Tamara Mulder commercieel medewerker
Henny Fraay zelfstandig medewerker verkoop Spanje
Debbie Alexander zelfstandig medewerker verkoop Nederland
Patricia Alonso Advocaat en API, specialisatie vastgoed

Mondi over Costablanca Elite Real Estate:

Word nu lid om relevante achtergrondinformatie over dit bedrijf te kunnen raadplegen. Als lid krijgt u toegang tot het beoordelingsverslag van Mondi, het bedrijfs- en kredietrapport van Creditsafe en eventueel aanvullende informatie.
nu lid worden

Beoordelingen van derden:Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten