HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

Cilento Droomhuizen

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

Cilento Droomhuizen
Kraneweg 117
9718 JN Groningen

Actief in:

Cilento.
Dit is een streek in de Italiaanse regio Campania, provincie Salerno in het zuiden van Italië. Bekende plaatsnamen zijn o.a. Napels, Salerno, Sorrento, Amalfi, Sapri. Scario.

Over Cilento Droomhuizen

"Cilento Droomhuizen is een kleinschalig, technisch adviesbureau voor aankoop van uw koopwoning of bouwkavel in Cilento in de regio Campania in Zuid-Italië.

Cilento Droomhuizen heeft een ruim aanbod van betaalbare koopwoningen en bouwkavels. Daarnaast begeleiden wij u gedurende het gehele aankoopproces en indien nodig, bij het bouw of verbouwproces.
Wij, Carmen & Ger Eikendal, komen al meer dan 40 jaar in Cilento in Zuid-Italië en hebben er in het jaar 2000 onze tweede huis gekocht. In de afgelopen decennia hebben wij veel expertise opgedaan en veel goede vaklieden verzameld om onze klanten van een goed service te kunnen voorzien.
De werkwijze van Cilento Droomhuizen is kleinschalig en wij bieden de onroerende goederen direct aan onze klanten aan, d.w.z. direct van de eigenaar. Ook heeft Cilento Droomhuizen geen duur kantoor en personeel waardoor wij onze commissie laag kunnen houden.

Cilento Droomhuizen verkoopt geen vakantiewoningen op kleine stukjes grond in krappe resorts. In Cilento zijn de bouwverordeningen streng geregeld. Dat betekent dat wanneer u hier uw eigen vakantiewoning wil realiseren, dat u verplicht ben om een aanzienlijk bouwperceel aan te kopen. Deze maatregel zorgt er voor dat de Cilentokust niet wordt vol gebouwd en verzekert u ervan dat wanneer u uw droomhuis heeft verworven dat u over 10 jaar niet omgeven bent door vele andere vakantiehuizen.

Cilento Droomhuizen werkt op basis van no cure no pay. Dat wil zeggen: indien u, ook na vele bezichtigingen, geen geschikte koopwoning heeft kunnen vinden, u ons geen commissie verschuldigd bent.
Of u voor een beperkt budget een bescheiden tweede huisje zoekt of dat u het roer om wilt gooien en u een B&B of camping wilt beginnen, Cilento Droomhuizen zal zich voor u inspannen om een passende droom accommodatie voor u te vinden."

Cilento Droomhuizen is een handelsnaam van Il Cilento.

Medewerkers:

Carmen Eikendal-Hazelhoff Eigenaresse
Ger Eikendal

Mondi over Cilento Droomhuizen:

Mondi heeft nog geen beoordeling geschreven. Als u een lidmaatschap heeft bij Mondi, kunt u Mondi vragen om een beoordelingsverslag toe te voegen. Dit kan via het contactformulier op deze website onder vermelding van ‘organisatie beoordelen’ met vermelding van de bedrijfsnaam en websiteadres van de organisatie die u beoordeeld wenst te hebben.

Beoordelingen van derden:

Geen beoordelingen gevonden! Schrijf nu een beoordeling en word als eerste geplaatst!
Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten