HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

Bressers Advocaten

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

C/ Gran de Gracia, 1, 2º3ª
08012 Barcelona
España
T: +34 93 481 36 36
F: +34 93 301 39 04
E: martijn.bressers@bresserslaw.com
W: www.bresserslaw.com

Actief in:

Spanje, Nederland, Frankrijk

Over Bressers Advocaten

Bressers Law is een internationaal georiënteerd advocatenkantoor waarin advocaten uit diverse landen van de Europese Unie zijn verenigd. Zij behartigen de belangen van hun cliënten in juridische kwesties die zich afspelen in met name Spanje en Nederland. De unieke positie van het kantoor houdt nauw verband met de complexiteit van de zaken die het behartigt, waarvoor kennis van meerdere rechtssystemen en van de verschillende talen en culteren binnen de Europese Unie onontbeerlijk zijn. Het kantoor stelt zich ten doel om ook buiten Nederland het hoge serviceniveau van een degelijk Nederland advocatenkantoor te bieden, gekenmerkt door bereikbaarheid en efficiency. Met het huidige niveau van economische globalisering is het belangrijk dat EU-burgers ook buiten hun landsgrenzen kunnen rekenen op een juridische dienstverlening van hoge kwaliteit.

De oprichter
Bressers Law vindt haar oorsprong in een advocatenkantoor dat werd opgericht door de Nederlandse advocaat Martijn Bressers, die in 2002 uit Nederland vertrok om aanvankelijk voor één jaar in Barcelona te gaan wonen. De uitdagingen en opportunities van de Spaanse advocatuur en het gebrek aan in Europees Recht gespecialiseerde confrères deden hem echter besluiten in Spanje zijn eigen kantoor te openen. De eerste vestiging van het kantoor te Barcelona is uitgegroeid tot het huidige hoofdkantoor van Bressers Law. Het kantoor stond aanvankelijk vooral Nederlandse en Vlaamse cliënten bij, maar tegenwoordig maken burgers en bedrijven uit talloze andere landen deel uit van de vaste cliëntele van het kantoor. Deze cliënten vinden bij Bressers Law wat zij elders niet kunnen vinden: efficiency, bereikbaarheid, toewijding en kwaliteit. Bepalend voor de mentaliteit van de mensen achter Bressers Law zijn de maatstaven van een professioneel Nederlands advocatenkantoor. In dat opzicht mag Bressers Law een unicum in de mediterrane advocatuur worden genoemd.

Visie en filosofie
De dienstverlening van Bressers Law kenmerkt zich door een efficiënte aanpak, teamwork, permanente interne en externe opleiding van haar team en het adequaat reageren op behoeften en wensen van de cliënt. Sinds haar oprichting heeft het kantoor een spectaculaire groei doorgemaakt, die grotendeels te danken is aan mond-op-mond reclame. Bressers Law heeft een duidelijke visie over de eisen waaraan goede juridische dienstverlening moet voldoen. Wij streven ernaar die positieve mentaliteit over te brengen op de cliënt. Er wordt regelmatig gewerkt op grote afstand en in een voor de cliënt totaal onbekend land. In zo´n situatie zijn zaken als integriteit, betrouwbaarheid en bereikbaarheid van cruciaal belang. Een cliënt moet blind op zijn advocaat kunnen vertrouwen. De persoonlijke aandacht voor de cliënt en het op de hoogte houden omtrent de ontwikkelingen in zijn dossier, zijn belangrijke aspecten van de dienstverlening van het kantoor.

Redactionele bijdragen onder auspiciën van Mondi:

Financiële afwikkeling aankoop woning Spanje (door Martijn Bressers)
Rechtsonzekerheid over gemeentelijke Plusvalía (door Martijn Bressers)

Medewerkers:

Martijn Bressers Directeur

Mondi over Bressers Advocaten:

Word nu lid om relevante achtergrondinformatie over dit bedrijf te kunnen raadplegen. Als lid krijgt u toegang tot het beoordelingsverslag van Mondi, het bedrijfs- en kredietrapport van Creditsafe en eventueel aanvullende informatie.
nu lid worden

Beoordelingen van derden:Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten