HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Plaats een beoordeling

Beoordeel REA Nederland

Bent u al lid van Mondi of hebt u zich al kosteloos geregistreerd?
Uw naam wordt bij de beoordeling zichtbaar als u dit wenst. U kunt uw beoordeling ook anoniem plaatsen.Eerste indruk / Kennismaking: *
 

Nakomen van afspraken: *
 

Begeleiding bij aankoop: *
 

Kennis van zaken: *
 

Service: *
 

Algehele indruk: *
 

Aftersale: *
 

Motiveer uw beoordeling: *


Typ de 3 cijfers over:
>


verzenden

Één van de speerpunten van Mondi is het bevorderen van transparantie op de internationale vastgoedmarkt. Een belangrijk middel om dat te bereiken zijn de publieke beoordelingen. Iedereen die ervaring heeft met een aanbieder van een (tweede) woning in het buitenland, een recreatiewoning in België of Nederland of een dienstverlener die aan de internationale vastgoedmarkt gerelateerd is, kan deze beoordelen. Ongeacht of het gaat om een eerste indruk of om het daadwerkelijk doen van zaken.

Beoordeling plaatsen
Op deze pagina kunt u de dienstverlening van de organisatie beoordelen, waar u ervaring mee hebt opgedaan door sterren toe te kennen en een persoonlijke motivatie in te vullen. Vergeet niet uw beoordeling goed te motiveren met bij voorkeur relevante objectieve informatie. De motivatie telt zwaar mee in de totale score bij de toekenning van het aantal sterren. Een goed onderbouwde motivatie levert een hogere score op. U kunt desgewenst anoniem en beoordeling plaatsen. Om manipulatie proberen te voorkomen heeft Mondi een aantal maatregelen genomen. Vandaar dat u zich kosteloos dient te registreren of in te loggen.

Mondi wil graag een representatief beeld geven van de aanbieder en daarom is er een minimum aantal beoordelingen nodig voor het toekennen van sterren. De beoordelingen op deze website zijn persoonlijke ervaringen van (aspirant)kopers van vastgoed in het buitenland. De beoordelingen komen voor de verantwoordelijkheid van die bezoeker. Mondi behoudt zich het recht voor ontoepasselijke informatie niet te publiceren. Door het digitaal verzenden van de beoordeling verklaart u akkoord te gaan met deze voorwaarden en de disclaimer van Mondi.

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten