HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact

Dhr. T. DV over Immo Portugal

Wij ontmoetten in oktober 2015 Immoportugal.com op de Second Homebeurs in Brussel, België. Op het eerste zicht een heel respectabele firma, die zeer snel je contacteert en eens wenst langs te komen met hele mooie foto`s van huizen en de omgeving.

Wij, als investeerders in verschillende Belgische projecten hebben kennis van bouwen en verbouwen.
Nu lieten wij ons echter informeren via verschillende kanalen over de processen die moeten gevolgd worden bij aankoop van een huis of bouw van een huis in Portugal.

Hierbij wordt aanbevolen om een aanbestedingscontract, een officieel document waarop staat dat je huis bijvoorbeeld niet in industrieel terrein, dicht bij hoogspanningskabels of windmolens kan worden gebouwd. Dit document kregen wij al echter niet van deze makelaar.
Verder kregen wij een bestek (devis) waarbij heel weinig informatie opstaat, zo wordt bijvoorbeeld niet vermeld dat er geen chauffage wordt voorzien, soms ontbreken zelfs de hoogte, breedte of lengtematen. Toen we een uitgebreider bestek (devis) vroegen, kregen we dit niet.
Nu hebben wij een aangetekende brief naar Immoportugal.com (de zogezegde afdeling van Immoportugal gestuurd), maar deze werd niet afgehaald op het kantoor.
Toen wij een bodemattest van onze toekomstige grond vroegen, krijgen wij dit ook niet. Zij zeiden ons dat dit niet bestond in Portugal.


Als ik naar de bakker ga, wens ik ook brood. Als ik als cliënt vraag om een bodemattest, wens ik dat dat ook te verkrijgen. Zodanig dat er geen problemen bij herverkoop met sanering kunnen zijn.Een gemakzuchte makelaar die zijn verantwoordelijkheden ontloopt en wegvlucht als je op het onverwacht bij hen op kantoor komt! NIET AAN TE RADEN voor wie GERUST wil slapen!

13-01-2016 10:29

terug

Eerste indruk / Kennismaking:
Nakomen van afspraken:
Begeleiding bij aankoop:
Kennis van zaken:
Service:
Algehele indruk:
Aftersale:
Totaal:

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten