HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScan Landen Wonen in het
buitenland
NieuwsThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Dhr. M Tiemissen over Alpendreams

Wij doen dit graag en onze overall beoordeling is uiterst positief.

Alpendreams is voor ons een zeer fijne en betrouwbare partij gebleken. Vooral de menselijke benadering en persoonlijke aandacht is een groot pluspunt. Met al onze vragen konden wij op ieder tijdstip bij Alpendreams terecht en deze werden (en worden) zeer snel beantwoordt. Of het nu ’s avonds is als in het weekend, een reactie volgt altijd zeer snel en dat is ons persoonlijk zeer goed bevallen en wordt door ons gewaardeerd. Als het antwoord niet snel gegeven kon worden dan gaan ze er direct achteraan en binnen afzienbare tijd wordt er contact opgenomen. Maar Alpendreams reageert niet alleen snel op vragen maar ze zijn zelf ook zeer proactief. Dus vaak waren onze vragen op voorhand al opgelost omdat Alpendreams zelf met ons meedacht en zaken op voorhand al had geregeld.
Dit geldt ook echt voor alle mensen van Alpendreams. Door de gehele organisatie heen is het contact met iedereen echt heel fijn en warm. Uit ieder contact speur je dat ze allemaal hart en passie voor de zaak hebben en echt vanuit de klant wordt gedacht en gehandeld. Dus Bertil, Fransje, Valentijn en Robert een hele grote pluim voor dit alles en ik zal jullie zeker aanraden voor eventuele potentiële Oostenrijk kopers.

Wij zitten in de eindfase van ons aankoopproces en binnenkort wordt ons nieuwe appartement opgeleverd en kunnen wij er van gaan genieten. Natuurlijk zitten wij nog steeds met vragen waar wij tegenaan lopen maar ook deze kunnen wij altijd stellen en worden zeer snel in behandeling genomen ondanks dat wij alles officieel hebben afgerond. De aftersales is dan ook zeer goed verzorgd en wij kunnen altijd terecht met vragen waar wij nu nog maar ook in de toekomst tegenaan zullen lopen. Alpendreams drukt ons ook echt op het hart altijd contact met hen op te nemen met onze vragen en ze zullen ook echt voor ons klaar staan.

Als ik nog een persoonlijk verbeterpunt mag aangeven is het volgende:
De financiële werkwijzen en procedures tussen de partijen in Oostenrijk mogen wat ons betreft iets dieper behandeld worden. Nadat je bij alle betrokken partijen in Oostenrijk de handtekening hebt gezet kan alles officieel afgehandeld gaan worden en gaat alles ook lopen. Maar dan loop je toch nog tegen vele onbekende, praktische financiële zaken en procedures aan. Als hier aan de voorkant dieper op ingezoomd kan gaan worden dan kunnen wij ons voorstellen dat je hiermee achteraf veel vragen al kunt ondervangen. Dit is echter wel in onze persoonlijke situatie het geval dus dit hoeft zeker niet bij andere partijen op te treden. Dus voor ons persoonlijk is dit een aandachtspunt maar zeker geen minpunt. Dit zijn gewoon zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Uiteindelijk komt alles echt goed dus ik heb er ook nooit een hard hoofd in gehad en altijd met zeer veel vertrouwen de zaken tegemoet gezien.

Alpendreams was, is en zal ook in de toekomst voor ons een professionele en goede organisatie zijn die ons werkelijk fantastisch hebben bijgestaan. Dit komt echt door de mensen die er werken. Deze mensen maken en zijn Alpendreams en geven alle aandacht aan de klant wat je al heel snel een goed gevoel geeft.


12-11-2016 17:04

terug
Eerste indruk / Kennismaking:
Nakomen van afspraken:
Begeleiding bij aankoop:
Kennis van zaken:
Service:
Algehele indruk:
Aftersale:
Totaal:

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten