HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact

Mevr. e. van der zande over Azur Living

L.S.

Tijdens een "Italie Evenement" bij kasteel De Haar in Haarzuilen hebben wij Hanneke en Constant Stotijn van Azur Living voor het eerst ontmoet.

Op zoek naar een leven "under the Tuscan sun" wezen Hanneke en Constant ons direct op het via hen in verkoop aangeboden complex Il Pozzale in Badicorte te Toscane. De door Azur Living verzorgde brochures waren voor ons aanleiding dit complex met omgeving te gaan bezoeken, waarbij wij op professionele wijze ter zijde werden gestaan door Hanneke en Constant Stotijn, alsmede hun Italiaanse collega Claudia Pirazzi eveneens zeer deskundig en beschikkend over ruime ervaring bij verkoop van mooie woningen in Italie.

Il Pozzale heeft eigenlijk onmiddellijk ons hart gestolen en inmiddels zijn wij ons aan het voorbereiden op een heerlijke zomervakantie in ons eigen appartement Castiglion Fiorentino, onderdeel uitmakend van 1 van de 7 schitterende appartementen van Il Pozzale.

Wij danken Hanneke, Claudia en Constant voor hun professionele en enthousiaste begeleding en voor hun nimmer aflatende bereidheid zaken perfect voor ons uit te zoeken en af te handelen!

Wim & Elise van der Zande

24-04-2012 15:03

terug
Eerste indruk / Kennismaking:
Nakomen van afspraken:
Begeleiding bij aankoop:
Kennis van zaken:
Service:
Algehele indruk:
Aftersale:
Totaal:

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten