Volg Mondi:
Home > Over Mondi
Onze nieuwsbrief

Over Mondi


Mondi is een onafhankelijke belangenorganisatie die opkomt voor de belangen van haar leden en hen voorziet van praktische en preventieve informatie om succesvol een (tweede) woning of beleggingsobject in het buitenland aan te schaffen. Waar of bij wie leden uiteindelijk kopen is Mondi om het even, zolang onze leden maar succesvol kopen en vooral lang van hun aankoop kunnen genieten. Ook als u tegen obstakels aanloopt na de aankoop kunt u als lid een beroep op Mondi doen.

Mondi lidmaatschap
Het Mondi lidmaatschap is bijzonder aan te bevelen aan (toekomstige) eigenaren van een woning of beleggingsobject in het buitenland. Of u zich nu in de oriŽntatiefase bevindt, al een woning hebt aangekocht of deze weer wilt gaan verkopen, u zult ongetwijfeld veel vragen hebben en willen weten welke juridische, fiscale, financiŽle en praktische consequenties uw beslissing heeft. Mondi adviseert haar leden in collectief verband en afhankelijk van het lidmaatschap ook persoonlijk.

Uw voordelen op een rij
Mondi abonnement
Mondi publiceert bijna dagelijks nieuwsartikelen en beschikt over een enorme database met zeer waardevolle informatie. De belangrijkste tips en praktische informatie zijn uitsluitend toegankelijk als u bent ingelogd en beschikt over een Mondi abonnement of lidmaatschap. Voor slechts 14,50 euro per jaar weet u wat er speelt.
Mondi nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de wekelijkse update van Mondi en blijf op de hoogte van de meest relevante ontwikkelingen op de internationale vastgoedmarkt: objectief, informatief en betrouwbaar.

Samen sterk door onderlinge synergie
Partners van de belangenorganisatie zijn zorgvuldig geselecteerd en leveren een constructieve bijdrage en/of voordeel in het belang van de leden van Mondi. De introductie van het ledenboekje 'doe er uw voordeel mee' tijdens de voorjaarseditie 2013 van de Second Home International beurs in Gent en Utrecht is bijzonder geslaagd. Een nieuwe uitgave met als thema 'Geen Risico' volgde in het najaar van 2013.  
Maximale zekerheid bij aankoop vastgoed buitenland
Het is niet moeilijk om criteria op te stellen met als doel te streven naar maximale zekerheid voor de aspirant-koper van vastgoed in het buitenland. Maar de voorwaarden moeten wel gedragen worden door organisaties die zich kwalitatief willen onderscheiden en zich conformeren aan de (gedrags-)reglementen. Dat is waar Mondi zich hard voor maakt. Als belangenorganisatie introduceren we het label; Mondi approved. Mondi streeft hiermee naar een gecertificeerd keurmerk voor interternationaal vastgoed aanbieders.
Kopersbelangen: samen staan we sterk
Om onze leden nog beter van dienst te zijn heeft Mondi de optie ĎKopersbelangení op de website aangemaakt. Voor een aantal vastgoedprojecten of vastgoedfondsen in het buitenland wordt een deel van de website van Mondi afgesloten van het grote publiek in de vorm van een dossier. In een dossier wordt informatie op basis van feiten en relevante gegevens geregistreerd. Aan ieder dossier is een besloten forum gekoppeld zodat belanghebbenden of gedupeerden met elkaar informatie uit kunnen wisselen.
Vraag- en antwoordmodule
De leden van Mondi kunnen onbeperkt vragen stellen over alles wat te maken heeft met (het verwerven van) vastgoed in het buitenland. Of het nu gaat over juridische, fiscale of financiŽle aspecten of praktische informatie over diensten en aanbieders. Leden kunnen bovendien de antwoorden op vragen van andere leden lezen.

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen: objectief, informatief en betrouwbaar.
Naam:
E-mail:

Publieke beoordeling

Hoe wordt uw makelaar / projectontwikkelaar beoordeeld? Geef ook uw mening!
naar de beoordeling lijst Stem nu