Volg Mondi:
Home > Beoordelingen buitenlandse vastgoedaanbieders > CasaLasDunas
Onze nieuwsbrief

CasaLasDunas


C/Mediterraneo 8 Local 3
Centro Com. Bahia Las Dunas
La Marina-San Fulgencio

T:+34 62 01 29 246
E:
W:www.casalasdunas.com

Medewerkers

Meer over CasaLasDunas

Hans van Let
Algemeen directeur
Jos van Let
Financieel directeur
Rogier van Let
Directie lid verhuur –beheer-after sales
Katia Konstantinova
administratief medewerkster-gestor
Sandra Kali
office manager

CasaLasDunas is een familiebedrijf dat 15 jaar geleden spontaan is ontstaan door zelf vast te stellen hoe anders de aankoop van een woning in het buitenland eraan toegaat en hoe die aankoop er ook aan toe kan gaan.

Met veel plezier is een verhuur- en verkoopconcept ontwikkeld dat actief gepromoot werd via o.a. RTL 4, Housevision, deelname aan alle Second Home beurzen in Nederland en België en via internet, waarvan de ontwikkelingen op de voet gevolgd worden om up to date te zijn op digitaal gebied.

Het werkgebied van CasaLasDunas bestrijkt de gehele Costa Blanca van Denia t/m Torrevieja, waar de organisatie vaste verkooppunten heeft. CasalasDunas beschikt tevens over een breed netwerk van agenten die op basis van exclusiviteit werken in Nederland en België.

Werkwijze
Het aankopen van een woning in buitenland is altijd een spannende aangelegenheid en vraagt aandacht en energie van de koper. CasaLasDunas als Spaans vastgoedadviseur staat u bij in uw eigen taal. Het begint met de keuze van de juiste locatie. Daarna volgen het bezichtigen van het woningaanbod en het bekijken van de bijbehorende financiële zaken, zoals mogelijkheden voor hypotheek en wellicht de verhuurbaarheid, hetgeen een interessant rendement kan opleveren. Tot en met de overdracht bij de Notaris wordt de koper begeleid, zodat deze ervaart dat een woning kopen in het buitenland een plezierige aangelegenheid is.

After sales
Het motto van CasaLasDunas is Eens een klant altijd een klant. CasaLasDunas biedt de mogelijkheid een beheerovereenkomst af te sluiten voor onderhoud, zwembaden, tuinen, installatie airco’s etc. en controleert maandelijks uw woning persoonlijk.

Actief in: Spanje: Costa Blanca

Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale

Totaal


Terug naar overzicht

Beoordelingen van derden:

Beoordeeld met: 08-02-17 19:38
Wanneer wij iets zouden schrijven dan is het een kopie van alles wat hierboven beschreven staat.

Wij vinden dat iedereen bij Casa Las Dunas een pluim verdient. Jullie zijn professioneel,aardig,leuk,gezellig, hebben verstand van zaken enz enz.
In 1 woord TOPPERS !

Ton en Corine Griffioen

Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale

Beoordeeld met: 07-02-17 00:59
Na een vakantie en familie bezoek in Spanje, werden wij geïnteresseerd in het aanschaffen van een woning. Via de familie die ook hun woning via Casa Las Dunas hadden gekocht, zijn wij op de website gaan kijken. Door daar informatie aan te vragen, en te gaan mailen, kwamen wij in contact. Eerst met Nancy, die ons snel en duidelijk heeft voorzien van alle informatie, en antwoorden op onze vragen. Na het zoeken op internet, en aandragen van diverse woningen van onze zijde, en de reacties daarop van Casa Las Dunas, kwamen we steeds verder tot een een beeld van wat wel en niet mogelijk was voor ons.
Wij hebben toen onze wensen verder aangegeven, en Casa Las Dunas heeft toen een huizen trip voorbereid. Bij aankomst op het kantoor van Casa Las Dunas, werden wij ontvangen door de baas Hans van Let en Kjell, die ons die dag heeft meegenomen langs de diverse huizen, deels uit onze eigen keuze, en deels woningen aangedragen door Casa Las Dunas. Na een leuke, leerzame, en informatieve dag kwamen we terug op het kantoor van Casa Las Dunas, en hebben we de bezochte woningen doorgenomen. Ons is die dag erg goed duidelijk geworden wat je voor een bepaald bedrag kunt kopen, en je zeker niet van foto`s kunt uitgaan. En je zeker niet zonder goede begeleiding op pad moet gaan. Van de 6 woningen die we hebben bezocht waren we beide direct helemaal weg van 1 woning. Vanaf dat moment is Kjell aan ons gekoppeld, om de stappen voor onderhandeling, en de aankoop in gang te zetten. Wees niet te ongeduldig (dat was ik zeker wel), en geef de mensen de ruimte hun werk te doen. Door de juiste stappen in de juiste volgorde te bewandelen zijn wij erg goed naar de aankoop begeleid. Nadat Kjell zijn werk had gedaan, en de stappen tot overdracht genomen konden worden, heeft Katia onze gestor vanuit Casa Las Dunas het dossier van Kjell overgenomen. Zij heeft ons geholpen de NIE nummers aan te vragen, is meegegaan naar de bank, en uiteindelijk mee gegaan naar de Notaris voor de uiteindelijke overdracht. Toen we op pad waren met Katia bij de verschillende instanties werdt alles duidelijk uitgelegd, vertaald, en je werdt keurig meegenomen in het hele proces.
Door de duidelijke uitleg, en de hulp in de verschillende stappen van de aankoop door zowel Kjell als Katia, is onze aankoop een succes geworden, en zijn we nu de trotse eigenaren van een woning in Orihuela Costa. Nu de koop rond is worden we verder begeleid door het aftersales team voor de aansluiting van water, elektra, internet, TV enz enz . Wij gaan onze woning ook verhuren. Dit doen wij ook via Casa Las Dunas. Op dit moment is het team van Nathalie van Let ons aan het helpen alles op de rit te krijgen en de verhuur van start kan gaan. Vooral lof. We zullen vast en zeker nog eens bij Hans en zijn team binnenlopen. Voor een praatje, of een vraag de deur staat altijd open.

Top Casa Las Dunas,
Chris en Erik

Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale

Beoordeeld met: 22-07-16 14:22
Een woning binnen een week. In juni zijn we met CLD langs een aantal woningen gegaan waarin wij geïnteresseerd waren. Ons droomhuis zat erbij en na een tweede bezichtiging kwamen we al snel tot overeenstemming met de verkoper. CLD kreeg het zelfs voor elkaar om binnen een week alle formele aspecten zoals bank en notaris te regelen zodat de verkoop door kon gaan. Wij zijn erg tevreden over de begeleiding en aandacht tijdens de verkoop maar ook in de periode daarna zijn wij goed geholpen. Wat wij heel belangrijk vonden zijn de volgende aspecten:
professionele organisatie, leuk om zaken mee te doen en een hecht team. Het meest belangrijk vonden wij echter vertrouwen in de organisatie. Je koopt immers niet iedere dag een huis in het buitenland.
Jac en Francien

Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Beoordeeld met: 18-06-16 01:16
Onze eerste kennismaking met Casa Las Dunas was op de Second Home beurs in Nederland. Alvorens daadwerkelijk een makelaar in de arm te nemen, hebben we eerst zelf de Costa Blanca -in zes weken per fiets- verkend, waarbij aan het einde daarvan de omgeving van Guardamar met stip bij ons op nummer 1 kwam te staan. Omdat wij inmiddels ook een goede indruk van Casa hadden gekregen, hebben we vanuit Nederland contact met Hans opgenomen en onze uitgebreide wensenlijst aan hem voorgelegd. Hier kregen we snel een enthousiaste en positieve reactie op. Het was werkelijk: U vraagt, wij draaien.
We hadden zelf meer dan tien huizen- via internet uitgezocht- op ons lijstje staan om te gaan bezoeken en wilden dat binnen een bepaalde week doen. Dat was allemaal prima te plannen en Casa zelf had daar ook nog -na het kritisch bekijken van onze voorkeuren- een aantal huizen aan toegevoegd. Al met al vonden we ons droomhuis op de derde dag! Het was een huis uit hun eigen portefeuille wat ons met klem werd aangeraden om ook te gaan bekijken. Aan het eind van de week was de koop een feit! We zijn zeer tevreden over de wijze waarop aan onze wensen tegemoet werd gekomen. Niet alleen tijdens de koop maar ook de aftersales was uitstekend. Het hele team zet zich in om alles soepel te laten verlopen. Niets dan lof. We zullen vast zo nu en dan nog eens bij Hans en zijn team binnenlopen; niet alleen met een vraag of voor advies maar ook gewoon voor een praatje!
John en Paulien Flooren

Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Beoordeeld met: 06-03-16 20:36
Na een eerste kennismaking op de Second Home beurs zijn wij vorig jaar naar de Costa Blanca afgereisd. Meteen maar via Casa las Dunas gehuurd zodat we ook via die kant kennis konden maken. Sandra had ons al de nodige objecten via de mail toegestuurd zodat we de volgende dag een selectie konden maken wat we eventueel wilden bekijken. Ook haar advies om eventueel tussentijds aan te geven dat we een woning of locatie niet meer wilden bekijken was prettig. Aan het eind bleven er 2 woningen over. Bij 1 bleek de eigenaar niet langer te willen verkopen en de ander was voor ons een twijfel geval. In juni nog maar een keer terug. Woning gehuurd zoals we eventueel wilden kopen en de andere woning was inmiddels weer op de markt. Na een 2e bezoek is daar uiteindelijk toch onze keus op gevallen. In september met Katia naar de notaris en terwijl wij aan het klussen en genieten waren zorgde Casa las Dunas voor de verdere afwikkeling. Nu in het nieuwe jaar zijn we zover dat we ons huis kunnen gaan verhuren en hebben we weer te maken met een andere tak van sport binnen Casa las Dunas. Alle mensen waar we mee te maken hebben gehad zijn allemaal even vriendelijk en kundig. Kortom een transparante organisatie waarvan wij nog regelmatig tegen elkaar zeggen `dat er nog mensen zijn die denken dat ze dit alleen kunnen`. Een volgende keer zouden we het weer zo doen!

Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Beoordeeld met: 07-02-16 23:08
Wij hebben casalasdunas leren kennen op de beurs in Gent. Na een eerste kennismaking met Karien, Sandra en tenslotte met Hans die echt luisterden naar onze wensen en ons het gevoel gaven eerlijk , oprecht en professioneel te zijn hadden wij besloten om naar spanje af te reizen waar wij heel hartelijk ontvangen zijn geweest door het gehele casalasdunas team.Sandra had ondertussen al een selectie gemaakt van de huizen de we gingen bezichtigen. na alle bezichtigingen hebben we ons eerste aankoop gedaan bij casalasdunas die we ook direct bij hen in de verhuur hebben geplaatst . mede door de vriendelijke , professionele en zeer correcte afhandeling van de nodige papieren zitten wij ondertussen al aan onze derde aankoop bij casalasdunas. ik kan alleen maar bevestigen dat de vriendelijkheid en het professionele werk dat Hans en iedereen bij casalasdunas echt is alsook voor de verhuring van uw vakantie woning . als je vragen hebt krijg je heel vlug een antwoordt terug niets is hen te veel gevraagd ze helpen je echt op alle mogelijke manieren . echt een aanbeveling voor iedereen die op zoek is naar een vakantie woning.
patrick en petra

Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Beoordeeld met: 07-09-15 14:29
We zochten een bestaande woning in het lagere prijssegment en waren daarmee een behoorlijk vreemde eend in de bijt voor CLD, dat zich voornamelijk richt op nieuwbouw in de wat duurdere prijsklasse. Daar komt nog bij dat wensenlijst en budget op gespannen voet stonden: geen eenvoudige opdracht, dus. Om te voorkomen dat we een woning zouden uitzoeken die al was verkocht nog voor we naar Spanje afreisden kwamen we uiteindelijk met CasaLasDunas een andere aanpak overeen: we boekten eerst onze reis naar Spanje en CasaLasDunas zorgde vervolgens voor een zo up to date mogelijke selectie van woningen. Tijdens die reis werden we door CLD helemaal in de watten gelegd en met name onze begeleider Kjell was niets teveel gevraagd. Maar helaas: onze droomwoning vonden we niet, althans niet binnen budget. Uiteindelijk vonden we die een week na thuiskomst op internet, maar toen hadden we dan ook van onze reis geleerd dat we onze doelen moesten bijstellen. Door een woning te kiezen die net wat verder van de kust af lag kwamen we binnen budget uit. Het zegt genoeg over CasaLasDunas dat we het vervolgens hebben aangedurfd ongezien een optie op deze woning te nemen, maar niet nadat Kjell voor ons de woning had geïnspecteerd en ons een set foto`s had toegestuurd. Toen we opnieuw afreisden naar Spanje om de koop rond te maken kregen we daarbij opnieuw een prima en persoonlijke begeleiding van Kjell en Katia.

Toelichting Mondi
Deze reactie is afkomstig van een lid, die op basis van een Mondi lidmaatschap Plus om extra aankoopbegeleiding via Mondi heeft gevraagd. Dit houdt in: bemiddeling aankoop appartement voor onbepaald aantal uren tegen fixed price afspraak voor een periode van 3 maanden. Extra uren worden dus niet doorbelast. Mondi kijkt als het ware over de schouders mee, geeft gevraagd en ongevraagd advies en houdt het desbetreffende lid de spiegel voor. Met nadruk wijzen wij erop dat Mondi nooit een commissie of fee ontvangt van welke derde persoon/partij dan ook.

Deze testcase is een onderdeel van het te introduceren label ‘Mondi Approved’. Dit wordt een gecertificeerd keurmerk per 1 januari 2016.

Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale

Beoordeeld met: 06-05-15 10:28
Casa Las Dunas leren kennen op de 2nd home beurs in Gent. We twijfelden tussen CLD en een andere makelaar waar we eerst voor geopteerd hadden. Na een negatieve ervaring hadden we het eigenlijk al opgegeven maar dan toch nog Sandra van CLD gecontacteerd en op 2 dagen tijd had ze voor ons een rondleiding in elkaar gestoken en ook echt geluisterd naar wat we wilden. Wat een verademing. We werden nooit ergens toe gedwongen en Sandra sprak steeds met kennis van zaken. Na 1 dag hadden we eigenlijk al ons droomhuis gevonden. Ondertussen ook kennis gemaakt met de eigenaar, Hans van Let. Zeer professioneel en een no nonsens persoon. De verdere afhandeling van de papiermolen werd volledig opgevolgd door Katia. We hebben er zelf zo goed als niets moeten voor doen. Voor alle noden en vragen na de verkoop krijgen we nog altijd een perfecte service van Rogier. Een hartelijk dank aan het hele CLD team. Jullie zijn TOP! Een aanrader voor iedereen die een droomhuisje zoekt in Spanje.

Luc en Pascale Eeckelaert

Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale

Beoordeeld met: 18-02-15 10:54
Makelaar CasaLasDunes met direkteur Hans van Let en zijn Crew is met afstand het meest professionele en deskundige kantoor aan de Costa Blanca. Als zeer kritische kandidaat-kopers zijn wij zeer deskundig begeleid in de aankoop van onze woning, op werkelijk alle vlakken. Op zich is kopen in een land waarvan je de taal niet beheers moeilijk, door CasaLasDunes opeens niet meer, een opluchting. Apart vermeld dient de betrokkenheid van onze begeleidster Sandra Kali, wat een vakkennis en toewijding, werkelijk niets is haar teveel. Zelfs nu wij in het aftersales-traject zitten, kunnen wij nog steeds een beroep op haar doen indien nodig, hulde Sandra!! Iedereen die voornemens is zich te orienteren op een woning in die omgeving doet er goed aan eerst eens te kijken bij CasaLasDunes. Hans en alle anderen, nogmaals bedankt voor jullie goede zorgen.

Rita en Georg Potters

Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale

Beoordeeld met: 14-02-15 18:16
Op de Second Home beurs hebben wij in oktober 2014 kennis gemaakt met Hans van Let van Casa Las Dunas. Op een professionele manier heeft hij ons voorgelicht over wonen aan de Costa Blanca Noord en Zuid. In november zijn we een week in Spanje geweest en onder begeleiding van Rogier van Let diverse woningen bezichtigd. Er werd elke dag met ons door Hans en Rogier geëvalueerd. Terug in Nederland bleef de laatste nieuwbouw woning op een schitterende locatie ons bezighouden. Op alle vragen via de mail werd snel gereageerd en alle zakelijke afspraken komt Casa Las Dunas na. Eind 2014 de reservering gemaakt en in februari 2015 zijn we eigenaar geworden van de woning. Dit alles onder begeleiding van het uitstekende team van Casa Las Dunas. Wij waren onder de indruk van de inzet van Katia bij de notaris, bank, en aanvragen NIE nummers, het gaf een heel vertrouwd gevoel. Bij Sandra konden we terecht voor de verzekeringen. Ook na de aankoop werden we door Rogier voor praktische zaken zoals aanleg internet, satelliet tv etc. uitstekend begeleid. Hele team Casa Las Dunas bedankt voor de prettige samenwerking!

Fam. Mellema

Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale


Vorige
1234 Volgende
Op deze pagina kunt u uw aanbieder beoordelen door onderstaande velden in te vullen. Op basis van uw beoordeling en die van anderen, krijgt de betreffende aanbieder één tot vijf sterren. Vergeet niet uw beoordeling goed te motiveren! Alle makelaars en projectontwikkelaars die zich positief onderscheiden dingen mee naar de Mondi Award.


Naam makelaar
Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Uw persoonlijke motivatie
Typ deze code over in het hokje hieronder!
Code:
Bent u al lid van Mondi of heeft u zich kosteloos geregistreerd: Ja     Nee
 
Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen: objectief, informatief en betrouwbaar.
Naam:
E-mail:

Publieke beoordeling

Hoe wordt uw makelaar / projectontwikkelaar beoordeeld? Geef ook uw mening!
naar de beoordeling lijst Stem nu