Volg Mondi:
Home > Beoordelingen buitenlandse vastgoedaanbieders > Casa Las Dunas
Onze nieuwsbrief

Casa Las Dunas


C/Mediterraneo 8 Local 3
Centro Com. Bahia Las Dunas
La Marina-San Fulgencio

T:+34 62 01 29 246
E:
W:www.casalasdunas.nl

Medewerkers

Meer over Casa Las Dunas

Hans van Let
Algemeen directeur
Jos van Let
Financieel directeur
Rogier van Let
Directie lid verhuur –beheer-after sales
Katia Konstantinova
administratief medewerkster-gestor
Sandra Kali
office manager

CasaLasDunas is een familiebedrijf dat 15 jaar geleden spontaan is ontstaan door zelf vast te stellen hoe anders de aankoop van een woning in het buitenland eraan toegaat en hoe die aankoop er ook aan toe kan gaan.

Met veel plezier is een verhuur- en verkoopconcept ontwikkeld dat actief gepromoot werd via o.a. RTL 4, Housevision, deelname aan alle Second Home beurzen in Nederland en België en via internet, waarvan de ontwikkelingen op de voet gevolgd worden om up to date te zijn op digitaal gebied.

Het werkgebied van CasaLasDunas bestrijkt de gehele Costa Blanca van Denia t/m Torrevieja, waar de organisatie vaste verkooppunten heeft. CasalasDunas beschikt tevens over een breed netwerk van agenten die op basis van exclusiviteit werken in Nederland en België.

Werkwijze
Het aankopen van een woning in buitenland is altijd een spannende aangelegenheid en vraagt aandacht en energie van de koper. CasaLasDunas als Spaans vastgoedadviseur staat u bij in uw eigen taal. Het begint met de keuze van de juiste locatie. Daarna volgen het bezichtigen van het woningaanbod en het bekijken van de bijbehorende financiële zaken, zoals mogelijkheden voor hypotheek en wellicht de verhuurbaarheid, hetgeen een interessant rendement kan opleveren. Tot en met de overdracht bij de Notaris wordt de koper begeleid, zodat deze ervaart dat een woning kopen in het buitenland een plezierige aangelegenheid is.

After sales
Het motto van CasaLasDunas is Eens een klant altijd een klant. CasaLasDunas biedt de mogelijkheid een beheerovereenkomst af te sluiten voor onderhoud, zwembaden, tuinen, installatie airco’s etc. en controleert maandelijks uw woning persoonlijk.

Actief in: Spanje: Costa Blanca

Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale

Totaal


Terug naar overzicht

Beoordelingen van derden:

Beoordeeld met: 18-02-15 10:54
Makelaar CasaLasDunes met direkteur Hans van Let en zijn Crew is met afstand het meest professionele en deskundige kantoor aan de Costa Blanca. Als zeer kritische kandidaat-kopers zijn wij zeer deskundig begeleid in de aankoop van onze woning, op werkelijk alle vlakken. Op zich is kopen in een land waarvan je de taal niet beheers moeilijk, door CasaLasDunes opeens niet meer, een opluchting. Apart vermeld dient de betrokkenheid van onze begeleidster Sandra Kali, wat een vakkennis en toewijding, werkelijk niets is haar teveel. Zelfs nu wij in het aftersales-traject zitten, kunnen wij nog steeds een beroep op haar doen indien nodig, hulde Sandra!! Iedereen die voornemens is zich te orienteren op een woning in die omgeving doet er goed aan eerst eens te kijken bij CasaLasDunes. Hans en alle anderen, nogmaals bedankt voor jullie goede zorgen.
Rita en Georg Potters
Winmar@ziggo.nl

Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Beoordeeld met: 14-02-15 18:16
Op de Second Home beurs hebben wij in oktober 2014 kennis gemaakt met Hans van Let van Casa Las Dunas. Op een professionele manier heeft hij ons voorgelicht over wonen aan de Costa Blanca Noord en Zuid. In november zijn we een week in Spanje geweest en onder begeleiding van Rogier van Let diverse woningen bezichtigd. Er werd elke dag met ons door Hans en Rogier geëvalueerd. Terug in Nederland bleef de laatste nieuwbouw woning op een schitterende locatie ons bezighouden. Op alle vragen via de mail werd snel gereageerd en alle zakelijke afspraken komt Casa Las Dunas na. Eind 2014 de reservering gemaakt en in februari 2015 zijn we eigenaar geworden van de woning. Dit alles onder begeleiding van het uitstekende team van Casa Las Dunas. Wij waren onder de indruk van de inzet van Katia bij de notaris, bank, en aanvragen NIE nummers, het gaf een heel vertrouwd gevoel. Bij Sandra konden we terecht voor de verzekeringen. Ook na de aankoop werden we door Rogier voor praktische zaken zoals aanleg internet, satelliet tv etc. uitstekend begeleid. Hele team Casa Las Dunas bedankt voor de prettige samenwerking!
Fam. Mellema

Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Beoordeeld met: 07-02-15 16:59
Op basis van een bezoek aan de Second Home beurs in Utrecht hebben wij in oktober contact opgenomen met Casa Las Dunas. In december zijn wij naar het kantoor in La Marina-San Fulgencio aan de Costa Blanca gegaan om diverse woningen te bekijken. Wij hebben een aantal huizen van Casa Las Dunas bekeken en een aantal huizen die wij zelf hadden gevonden. We hebben een aantal dagen huizen bekeken met Lydia, niets was haar te veel. Wij waren waarschijnlijk best lastige klanten, want wij hebben tijdens ons bezoek onze zoekcriteria veranderd. Wat een geweldige vrouw! Wij hebben uiteindelijk een huis gekocht dat bij een andere makelaar te koop stond. De begeleiding tijdens de onderhandelingen en de afwikkeling van de verkoop was uitstekend. Ook gestor Katia van Casa Las Dunas verdient een compliment. Zij heeft zeer veel verstand van zaken en is een heel aardig persoon. Ze gaat mee naar de bank, regelt het NIE-nummer en alles rondom de koop. Sandra regelt o.a. verzekeringen. Snelle reactie op onze mails en alles is vlot geregeld. Het is prettig zaken doen met Hans van Let, hij is erg vriendelijk, maar blijft altijd zakelijk, tot achter de komma. Richard en Astrid Rijff Trotse eigenaars van een huis in Torrevieja

Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Beoordeeld met: 07-02-15 12:07
Casa las Duñas: de perfecte keuze! Vorig najaar hebben wij Hans en Rogier ontmoet op de second home-beurs te Brussel. Wij hadden hun geselecteerd op basis van hun webiste die overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. En omdat bij wat zij aanbieden de verhouding prijs/kwaliteit OK is. Hun kantoor is gelegen in La Marina/San Fulgencio dichtbij een mooi beschermd en uitgestrekt duinengebied en dichtbij de vlieghaven van Alicante. Perfect om naar toe te gaan en geen nutteloze uren in de wagen te verslijten. Wij hadden ons huiswerk goed gemaakt en al zelf een selectie gemaakt van de huizen die wij wilde bezoeken. Rogier had goed geluisterd naar onze wensen en had voor ons eveneens een bijkomende selectie gemaakt van mogelijke huizen die ons konden interesseren. Op deze manier hebben wij op exact 1 weekend of in twee dagen ons droomhuisje gevonden. En het huisje waarvoor wij uiteindelijk zijn gevallen kwam uit de selectie van Rogier. Rogier heeft dan voor ons bij de eigenaar dan nog echt het onderste uit de kunnen halen. Meer dan wat wij hadden verwacht. Wij zijn dus zeer tevreden over onze aankoop en de gang van zaken. Ook de afhandeling verliep vlot. Wij gaan nu onze woning nog een tijdje verhuren en gaan dus opnieuw in zee met Casa Las Duñas, zeker en vooral omdat zij een totaalservice aanbieden wat verhuren voor ons eenvoudig maakt en ons geen zorgen oplevert. Fam. VW-D.Kerf

Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Beoordeeld met: 08-10-14 15:54
Wij hebben Hans en Rogier ontmoet op één van de beurzen in brussel, we waren al een tijdje op zoek naar een appartement in spanje, op de beurs onze wensen kenbaar gemaakt aan Hans en we hadden al dadelijk een zeer goed gevoel. Nadien naar Spanje afgereisd om enkele projecten te gaan bekijken en uiteindelijk in La Mata gevonden wat we zochten. de mensen van casalasdunas luisteren heel goed naar de wensen die de klant heeft en proberen die zo goed mogelijk in te vullen. Dus ik raad iedereen aan die op zoek is naar een tweede verblijf aan de Costa Blanca om zeker eens contact op te nemen met Hans en zijn team. Ook na de aankoop werden we steeds goed geholpen met al onze vragen dus de aftersale is ook top. Mario en Kristien

Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Beoordeeld met: 30-08-14 09:59
Heb Hans van Let van Casa Las Dunas ontmoet in de zomer van 2011 voor de bezichtiging van een appartement in Guardamar del Segura. De eerste ontmoeting met Hans gaf ons meteen een zeer goed gevoel en het vertrouwen in Casa Las Dunas was direct een feit. Na onze wensen te hebben uitgesproken aan Hans heeft hij ons geadviseerd een ander huis te bekijken wat beter zou aansluiten op onze wensen. Onze intentie was een huis kopen voor eigen gebruik maar wat ook geschikt dient te zijn voor de verhuur. Zo gezegd zo gedaan hebben wij een nieuwbouw appartement gekocht in La Mata direct aan het strand; zeer geschikt voor verhuur, het hele jaar door. De voorlopige akte werd getekend eind 2011 maar door enige problemen met de gemeente was de bouw aanzienlijk vertraagd. Gedurende de gehele periode heeft het team van Casa Las Dunas, in het bijzonder Katia en Hans, ons uitstekend op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Regelmatig werden ons foto’s gemaild van de ontwikkeling van het project. Het gewekte vertrouwen in eerste instantie is dan ook zeker omgezet in goed geleverde prestaties van Casalasdunas. Na het passeren van de definitieve akte afgelopen juli hebben wij het appartement volledig in beheer gegeven aan Hans en zijn team; met als resultaat dat het appartement van augustus tot en met eind januari al verhuurd is. Wij willen Hans, Katia, Rogier en het gehele team hartelijk danken voor de gehele begeleiding bij het aankoopproces. Khadija en Leonard.

Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Beoordeeld met: 21-02-14 21:51
Na lang wikken en wegen zijn wij ons vorig jaar gaan oriënteren om een tweede huis te kopen aan de Costa Blanca. De doorslag voor de Costa Blanca was de vliegtijd naar Alicante en het toch bijna altijd mooie weer. Door te zoeken op internet, informatie in te winnen en het bezoeken van de Secondhomebeurs kwamen we bij dhr van let van Casalasdunas in La Marina terecht. Na de persoonlijke kennismaking op de beurs hebben we onze wensen doorgegeven en de mensen van kantoor zijn daarmee aan de slag gegaan. Al snel kregen wij een aantal woningen door die redelijk aan onze wensen voldeden. Toen hebben we besloten om naar Spanje af te reizen om samen met Rogier van Let de woningen te bekijken die ons wel aanstonden. We werden daarin goed begeleid, zeker omdat wij de woning ook wilde verhuren door Casalasdunas. Dan moet je daar met een ander oog naar kijken dan dat je er permanent gaat wonen. Rogier vertelde ons de voor en nadelen en wat de kans op een goede verhuur was van de woningen. Afgelopen week zijn we bij de notaris geweest en hebben alles geregeld. We kunnen niet anders zeggen dat het hele team van Casalasdunas ons goed geholpen heet vanaf het begin tot het einde. Nu gaan we voortaan 3 x per jaar naar Spanje en voor de rest verhuren we het huis. Misschien dat we later als we met pensioen gaan vaker ervan kunnen genieten, maar nu is het alvast een goede investering voor later. Martha en Frans Huysmans

Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Beoordeeld met: 13-01-14 22:30
Na 3 jaar oriënteren zijn wij op de secondhome-beurs in contact gekomen met Hans van Let eigenaar van Casa las Dunas. Hans heeft ons in de aansluitende vakantie enkele resales getoond maar niets wat ons echt aanstond. Wij vielen meer op moderne bouw. Een brochure van de Cubica stond ons heel erg aan en zijn daar met Hans en zijn team op voort gaan borduren. Eerst hebben we een mooie kavel met een schitterend uitzicht uitgezocht in San Fulgencio. Het verkrijgen van de benodigde papieren voor de uiteindelijke bouw was een tijdrovend karwei en zijn daar prima in begeleid door Hans en Katia. Eind mei 2013 is de bouw van start gegaan onder leiding van Hans, Michaela en Katia en in een razend tempo werd ons droomhuis werkelijkheid. Iedere week kregen we d.m.v. foto`s een update van de gang van zaken en als wij tussentijds een kijkje kwamen nemen was er altijd de prima service en begeleiding bij alles wat er rondom de bouw moest gebeuren. In precies een half jaar stond er een pracht van een huis die nog mooier was geworden dan we hadden durven dromen. Wij willen Hans van Let en zijn gehele team ontzettend bedanken voor hun inzet en kennis voor deze geleverde prestatie en aan iedereen warm aanbevelen. Geweldig!! Onze complimenten!! Fia en Paul Wisse (Wishenjoy SL)

Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Beoordeeld met: 26-04-13 14:39
Als Belgisch koppel zijn wij enige tijd geleden op zoek gegaan naar een vakantieverblijf aan de Costa Blanca. Via websites en internet zijn we terecht gekomen bij de Nederlandse makelaars Casa Las Dunas. Na een eerste bezoek en rondleidingen zijn we met hen verder in zee gegaan op zoek naar ons droomhuis dat we dan ook gevonden hebben. In heel de verdere afhandeling hebben de mensen van Casa Las Dunas (Hans & Josje, Ono, Katja, Rogier en Sandra) ons schitterend en zeer professioneel begeleid. We willen dit toch wel even melden en van bij aanvang hadden we een goed en vertrouwensvol gevoel bij dit team. De verdere afhandeling van onze aankoop verliep verder vlekkeloos en zoals gepland. Een dikke pluim voor Casa Las Dunas. Omdat de aankoop van een woonst in een ander land toch een hele onderneming is, kunnen en willen wij deze makelaar met gerust hart aan andere kandidaat kopers aanraden. Wij hebben er alvast geen spijt van, Met vriendelijke groeten, Jan & Viviane Offeciers - Siemons

Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Beoordeeld met: 28-02-13 18:22
heel fijne samenwerking van het begin tot het einde we zijn zeer tevreden over de aankoop van ons huis en hoe het allemaal verlopen is bedankt aan het hele team!! sandra & danny

Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale

Vorige
123 Volgende
Op deze pagina kunt u uw aanbieder beoordelen door onderstaande velden in te vullen. Op basis van uw beoordeling en die van anderen, krijgt de betreffende aanbieder één tot vijf sterren. Vergeet niet uw beoordeling goed te motiveren! Alle makelaars en projectontwikkelaars die zich positief onderscheiden dingen mee naar de Mondi Award.


Naam organisatie
Eerste indruk / kennismaking
Nakomen afspraken
Begeleiding bij de aankoop
Kennis van zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Uw persoonlijke motivatie
Typ deze code over in het hokje hieronder!
Code:
Bent u al lid van Mondi of heeft u zich kosteloos geregistreerd: Ja     Nee
 
Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen: objectief, informatief en betrouwbaar.
Naam:
E-mail:

Publieke beoordeling

Hoe wordt uw makelaar / projectontwikkelaar beoordeeld? Geef ook uw mening!
naar de beoordeling lijst Stem nu