Volg Mondi:
Home > Nieuwsoverzicht > Genomineerden Mondi award 2009
Onze nieuwsbrief

Genomineerden Mondi award 2009


Op de beurs Second Home International zal Mondi bekend maken wie de winnaar is van de publieksprijs Mondi award 2009. De Mondi award 2009 wordt uitgereikt aan die aanbieder van internationaal onroerend goed die het afgelopen jaar de beste beoordelingen op mondi.nl heeft ontvangen. Iedereen is van harte welkom om de uitreiking bij te wonen.

De gedachte achter de beoordelingen is dat bezoekers van mondi.nl direct kunnen zien van welke aanbieder de dienstverlening als goed of als minder goed ervaren wordt. Met het plaatsen van een beoordeling helpt u andere bezoekers van de website bij het maken van een weloverwogen keuze. Dit maakt beoordelingen zo belangrijk en waardevol! Om de aanbieders met uitstekende beoordelingen een hart onder de riem te steken reikt Mondi ieder jaar de Mondi award uit.

Publieksprijs
De Mondi award is een publieksprijs. Dat wil zeggen dat het publiek bepaalt aan wie de Mondi award wordt uitgereikt. Het publiek bestaat uit iedereen die in contact is geweest met een aanbieder. Of men nu gekocht heeft of slechts heeft kennisgemaakt maakt niet uit. Iedereen kan via de publieke beoordelingen zijn mening geven over de dienstverlening. De beoordelingen bepalen uiteindelijk hoe hoog een aanbieder op de ranglijst komt te staan en wie de Mondi award uiteindelijk wint. Wie de award in ontvangst mag nemen wordt dus bepaald door de mensen die aanbieders beoordelen. Mondi is onafhankelijk en blijft onpartijdig.

Procedure
De procedure is niet veranderd ten opzichte van vorig jaar. Net als vorig jaar zijn er drie aanbieders genomineerd. Hiermee willen we aangeven dat, hoewel er maar één winnaar is, er natuurlijk meerdere aanbieders zijn die goed presteren. Om genomineerd te worden voor de Mondi award zijn twee dingen van belang: 1. de beoordelingen moeten uitstekend zijn en 2. er moet een representatief aantal beoordelingen zijn uitgebracht. De aanbieder met de beste beoordelingen én een representatief aantal wint de Mondi award.

De genomineerde makelaars, in alfabetische volgorde en vertegenwoordigd door, zijn:
     
Fred van Krimpen  Ramon Roelofs  Carin Peeters
Elite Inmobiliaria MNM Costa Blanca Puurspanje


Beoordelingen
Het afgelopen jaar heeft Mondi vele beoordelingen mogen ontvangen. Het beoordelingssysteem begint steeds meer gemeengoed te worden. We willen iedereen aanmoedigen om vooral door te gaan met het beoordelen! Hieronder enkele beoordelingen van de genomineerden voor de Mondi award:

Elite Inmobiliaria:
"Prima begeleiding uitleg en afwerking (notaris e.d.) ook met de lastige Spaanse papieren, verkoop binnen een week voor besproken prijs en met prima andere opties. Ook zeer bekend met de markt en verder nog vele plussen."

"Vanaf het eertse moment gaf de heer van Krimpen ons een heel goed gevoel. Hij schept een grote vertrouwensband, IS ook BETROUWBAAR en dat lijkt ons als eerste van het allergrootste belang. Uitermate voorkomend en "galant", geeft een juiste voorstelling van zaken en schept geen verwachtingen die bij voorbaat onhaalbaar zouden zijn. PRIMA MAN EN ORGANISATIE!!!"
Alle beoordelingen van Elite Inmobiliaria

MNM Costa Blanca:
"Wij mogen ons gelukkig prijzen met de villa die wij hebben aangekocht via de makelaar mnm costablanca. Begin van deze zomer de eerste bezichtigingen gehad met marc en ramon van dit kantoor, waarna wij zo verknocht raakten aan deze prachtige omgeving dat wij in september besloten ons er permanent te gaan vestigen. De hulp welke door mnm costablanca in het vooruitzicht werd gesteld, voor en na de aankoop, is volledig waargemaakt, en verdient naar onze mening een dikke 10 op uw lijst van beoordelingen. Inmiddels zijn wij reeds woonachtig in ons nieuwe villa in Javea."

"Via het tijdschrift Huizen aan de Spaanse Costas in 2004 voor het eerst contact gezocht met MNM Costablanca. Onze eerste indruk was toen al erg goed. Geen drukdoenerij en poeha. Na jaren van wikken en wegen dit jaar dan uiteindelijk besloten om naar Spanje af te reizen voor een aankoop. Tijdens ons kennismakings gesprek in Spanje werd al vrij snel diepgaand gesproken over de diverse plussen en minnen bij de aankoop van een huis in Spanje en absoluut niet over geld. Hierna diverse door ons vooraf in Holland geselecteerde villas beken, en uiteindelijk gekozen voor onze huidige droomvilla in de regio Denia. Ik durf te stellen dat ik niet één nacht slecht heb geslapen voordat we naar de notaris gingen. Er werd met ons, maar ook zeker voor ons gedacht om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Kosten die bespaard konden worden werden aangekaart, en alles werd begrijpenlijk voor ons vertaald in het Nederlands. Voor ons waren er geen haken en ogen. Duidelijk was en is dat Ramon en Marc verstand van zaken, onderhandelen en van wet-en regelgeving hebben. Over aftersales gesproken, één telefoontje is voldoende om deze heren in actie te krijgen. Het eindresultaat is voor ons zeer bevredigend en hun werkzaamheden zijn zelfs kosteloos. ( Zeer on-Nederlands overigens) Een makelaar die in mijn beleving een "Mondi Award" meer dan verdiend."
Alle beoordelingen van MNM Costa Blanca

Puurspanje:
"Drie jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met puurspanje. Ik kocht toen als snel mijn eerste huis. Een jaar daarna kwam er een zeer mooi kleinschalig project op de markt waarvan we meteen voelden dat het iets speciaals was. Omdat ik investeer in vastgoed vroeg ik de mening van Carin voor welk bedrag ze de woning zou kunnen verkopen als dit project afgebouwd zou zijn. Ze gaf aan dat ze vrijwel zeker van haar zaak was dat deze woning met een goede meerwaarde weer verkocht zou kunnen worden en dat binnen een jaar. Ik kocht de woning offplan met een bouwtijd van 16 maanden. Toen kwam de crisis en ik vroeg me af of dit effect zou hebben op de prijs van de woning. De woning is in het voorjaar 2009 doorverkocht met 80.000 euro winst, midden in de crisis. Ik had begrepen dat in Murcia geen overbebouwing is en daardoor de zogenaamde krenten uit de pap waar puurspanje altijd naar zoekt schaars zijn maar dit had ik echt niet verwacht. Ik denk dat na alle negatieve berichtgeving over Spaans vastgoed dit ook wel eens gezegd mag worden. Ongelooflijk hoe puurspanje erin slaagt om steeds die woningen te vinden die schaars zijn en dus gewild. Ik zal in de toekomst nog vaak zaken met ze doen. Ze krijgen van mij een dikke 10."

"Sinds kort hebben wij een huis gekocht via Puurspanje en wij hebben nog niet eerder zo'n enhousiast team meegemaakt als dit team. Met een woord geweldig. Wij zijn erg tevreden over Puurspanje, dit team heeft ons veel laten zien van het gebied waar wij in geintereseerd waren en hebben veel aandacht aan ons besteed. Ons op veel ideeen gebracht, geholpen met het in contact brengen voor van alles b.v. voor de tuin het interieur noem zo maar op. Puurspanje is echt een 10 waard."
Alle beoordelingen van Puurspanje

Winnaar?
Één van deze drie genomineerden zal de winnaar worden van de Mondi award 2009. Wie de award in ontvangst mag nemen wordt bekendgemaakt op vrijdag 26 maart, om 12.00 uur tijdens de beurs Second Home International op het terras 'Mediterranée' (hal 3). Iedereen die het afgelopen jaar een beoordeling heeft uitgebracht en alle andere geïnteresseerden zijn van harte welkom bij de uitreiking.

Bezoekers van Mondi.nl kunnen gratis twee toegangskaarten bestellen voor Second Home International!

De uitslag staat nog niet vast. U kunt nog steeds uw aanbieder beoordelen!

Uitreiking Mondi award
Datum: Vrijdag 26 maart
Tijd: 12.00 uur
Locatie: Second Home International
  Terras Mediterranée
  Jaarbeurs Utrecht - Hal 3
Entree: Gratis (2) kaarten bestellen

Meer informatie:
Mondi award
Publieke beoordelingen

Mondi is een onafhankelijke belangenorganisatie die opkomt voor de collectieve belangen van haar leden en die hen voorziet van preventieve informatie om succesvol een woning in het buitenland aan te schaffen. Met een lidmaatschap van Mondi kunt u onbeperkt vragen stellen over alles wat te maken heeft met de aanschaf en bezit van buitenlands vastgoed. De investering hebt u zo terugverdiend. Met Mondi next nieuws blijft u op de hoogte van de meest relevante ontwikkelingen.


Datum: 11-03-2010

Terug naar overzicht

Reageren

Dhr. gcj huberts 11-03-2010
gekocht bij casalasdunas febr 2010 een huis in torrevieja aguas nuevas van a tot z een zeer vakkundige en professionele begeleiding echt verstand van zaken
 

Bericht
Bent u al lid van Mondi of heeft u zich kosteloos geregistreerd: Ja     Nee
Typ deze code over in het hokje hieronder!
Code:
 
Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen: objectief, informatief en betrouwbaar.
Naam:
E-mail:

Publieke beoordeling

Hoe wordt uw makelaar / projectontwikkelaar beoordeeld? Geef ook uw mening!
naar de beoordeling lijst Stem nu