Volg Mondi:
Home > Nieuwsoverzicht > Populaire Bulgaarse regio's
Onze nieuwsbrief

Populaire Bulgaarse regio's


De Bulgaarse tweedewoningmarkt wint aan populariteit. Dit heeft te maken met het feit dat de internationale interesse voor Bulgarije als vakantiebestemming de laatste jaren sterk toeneemt. Tel daarbij de nog lage onroerendgoedprijzen en het is begrijpelijk dat steeds meer mensen overgaan tot de aanschaf van een appartement of woning in dit zich sterk ontwikkelende land.

Bulgarije is al lang niet meer het primitieve land waar het straatbeeld wordt bepaald door ezels die karren voorttrekken of door overmatig rokende oude Lada’s. De natie wierp het juk van het communisme van zich af en bereidt zich voor op de toekomst. De jaarlijks stijgende aantallen buitenlandse toeristen onderstrepen deze ontwikkeling.

Afwisselend
In 2006 bezochten ongeveer 5,2 miljoen toeristen het land, een stijging van zeven procent vergeleken met het jaar ervoor. Dat is niet vreemd: Bulgarije blijkt een ervaring voor diegenen die open staan voor haar unieke cultuur, natuur en folklore. Daarnaast is Bulgarije het land van strand en zee, maar ook van besneeuwde pistes. Bulgarije is een afwisselend land om te verblijven en niet onbelangrijk: nog uiterst betaalbaar. Niet vreemd dus dat, na de Engelsen en Ieren, een groeiend aantal Nederlanders overgaat tot de aanschaf van Bulgaars onroerend goed.


Landendossier  
Landendossier Bulgarije Meer informatie over de aanschaf en bezit van een (tweede) huis in Bulgarije
Deel dit artikel met anderen: Tell a friend!

Mondi is een onafhankelijke belangenorganisatie die opkomt voor de collectieve belangen van haar leden en die hen voorziet van preventieve informatie om succesvol een woning in het buitenland aan te schaffen. Met een lidmaatschap van Mondi kunt u onbeperkt vragen stellen over alles wat te maken heeft met de aanschaf en bezit van buitenlands vastgoed. De investering hebt u zo terugverdiend. Met Mondi next nieuws blijft u op de hoogte van de meest relevante ontwikkelingen.


Datum: 06-12-2008

Terug naar overzicht

Reageren

Geen berichten gevonden.
 

Bericht
Bent u al lid van Mondi of heeft u zich kosteloos geregistreerd: Ja     Nee
Typ deze code over in het hokje hieronder!
Code:
 
Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen: objectief, informatief en betrouwbaar.
Naam:
E-mail:

Publieke beoordeling

Hoe wordt uw makelaar / projectontwikkelaar beoordeeld? Geef ook uw mening!
naar de beoordeling lijst Stem nu