Volg Mondi:
Home > Nieuwsoverzicht > Een veilige haven
Onze nieuwsbrief

Een veilige haven


Een woning in het buitenland is voor veel mensen een toevluchtsoord waar ze komen voor hun rust. Na verloop van tijd voelt het aan als een tweede thuis. Vooral in een gastvrij land als Bulgarije gaat dat snel. Maar er leeft ook een hardnekkig vooroordeel wat dit integreren in de weg kan zitten: de onveiligheid.

Als we Amsterdam bezoeken dan nemen we meestal geen extra maatregelen. Terwijl diefstal en zakkenrollerij nog steeds grote problemen zijn in onze hoofdstad. Zodra we echter naar het buitenland vertrekken, wordt iedereen alert. En terecht: als buitenlander ben je onbekend met de omgeving en de lokale gebruiken en dus een makkelijker doelwit voor mensen die kwaad willen.

Schade
Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert iedereen die naar Bulgarije vertrekt dan ook waakzaam te zijn. Bulgarije heeft economisch gezien een achterstand op Nederland. De bevolking is minder bedeeld en beschikt niet altijd over onze materiële rijkdom. Draag daarom fotocamera’s en andere apparatuur niet te opzichtig. Het banksysteem is goed geregeld en er zijn vele mogelijkheden om geld op te nemen. Het is dus niet nodig om grote bedragen op zak te hebben, dat kan al te grote schade voorkomen.


Landendossier  
Landendossier Bulgarije Meer informatie over de aanschaf en bezit van een (tweede) huis in Bulgarije
Deel dit artikel met anderen: Tell a friend!

Mondi is een onafhankelijke belangenorganisatie die opkomt voor de collectieve belangen van haar leden en die hen voorziet van preventieve informatie om succesvol een woning in het buitenland aan te schaffen. Met een lidmaatschap van Mondi kunt u onbeperkt vragen stellen over alles wat te maken heeft met de aanschaf en bezit van buitenlands vastgoed. De investering hebt u zo terugverdiend. Met Mondi next nieuws blijft u op de hoogte van de meest relevante ontwikkelingen.


Datum: 06-09-2007

Terug naar overzicht

Reageren

Geen berichten gevonden.
 

Bericht
Bent u al lid van Mondi of heeft u zich kosteloos geregistreerd: Ja     Nee
Typ deze code over in het hokje hieronder!
Code:
 
Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen: objectief, informatief en betrouwbaar.
Naam:
E-mail:

Publieke beoordeling

Hoe wordt uw makelaar / projectontwikkelaar beoordeeld? Geef ook uw mening!
naar de beoordeling lijst Stem nu